12.kom klases Erasmus + KA2 projekta noslēguma brauciens uz Tallinu

Erasmus + KA2 projekta „Sharing competences in enterpreneurship learning, connecting theory wish practice” ietvaros 12.kom klase šī gada augusta beigās devās projekta noslēguma braucienā uz Igaunijas galvaspilsētu Tallinu, kur tikās ar projekta dalībniekiem no Igaunijas un devās dažādās ekskursijās pa Tallinu. Tallinā klase pavadīja divas dienas.

Pirmajā dienā mēs devāmies uz Tallinas Jūrniecības muzeju, kur bija iespēja pabūt uz dažādu kuģu klājiem, izpētīt jūrniecības vēsturi, izmēģināt virtuāli lidot ar lidmašīnu un pabūt milzīgā zemūdenē. Dienas noslēgumā satikāmies ar projekta dalībniekiem no Igaunijas un devāmies pastaigāties pa Tallinu. Otrajā dienā no rīta gida pavadībā devāmies ekskursijā pa Tallinas vecpilsētu un vēlāk ar autobusu aizbraucām līdz ievērojamākajiem Tallinas apskates objektiem – Tallinas Dziesmu svētku estrādi un Kadriorgas pili. Ekskursijas noslēdzošais apskates objekts bija Keilas ūdenskritums, kas ir 6 metrus augsts un 60 metrus plats.

Šādi 12.kom klase pavadīja divas dienas Tallinā. Paldies skolotājai Intai Jorniņai un Ritmai Tīrumniecei par mūsu klases iesaistīšanu šajā projektā!

Rebeka Zaksa (12.kom klase)

Kategorija(s): Projekti

Nav komentāru

Pievienot komentāru

Tev jāielogojas, lai pievienotu komentāru.