BIGBANK Skrien Latvija izsludina konkursu skolēniem!

Talismans

Šogad aprīlī jau sesto gadu savu sezonu uzsāks Latvijā lielākais skriešanas seriāls BIGBANK Skrien Latvija, kas 7 posmos ik gadu pulcē vairā kā 17 000 skrējēju. Skriešanas seriāls aicina skolēnus piedalīties radošo darbu konkursā “Mans skriešanas talismans”, kas norisināsies laika posmā no šī gada 25. februāra līdz 13. martam.

Konkursā ikviens 1. līdz 12. klašu skolēns ir aicināts izveidot un iesūtīt iespējamo pasākuma talismanu. Darbs var būt zīmēts, veidots datorgrafikā vai radīts jebkādā citā tehnikā. Organizatori aicina uzdevumam pieiet brīvi un radoši.

Konkurss noritēs divās daļās:

1. daļa – darbu iesūtīšana līdz 8. martam (ieskaitot) uz e-pastu info@balticevents.lv. Darbu var iesūtīt nofotografētu vai ieskenētu. No visiem iesūtītajiem darbiem BigBank Skrien Latvija organizatori izvēlēsies 7 darbus, kas piedalīsies konkursa otrajā kārtā.

2. daļa – no 10. marta līdz 13. martam (ieskaitot) ikvienam būs iespēja balsot par vienu no septiņiem potenciālajiem seriāla talismaniem BIGBANK Skrien Latvija Facebook kontā.

Par uzvarētāju kļūs tas, kura talismans iegūs visvairāk atzīmes “Patīk”. Uzvarētājs BIGBANK Skrien Latvija Facebook kontā tiks paziņots 14. martā!

Balvas! Visi 7 fināla dalībnieki cīnīsies par vērtīgām balvām no pasākuma organizatoriem un atbalstītājiem un galveno balvu.

Savas idejas vai radušos jautājumus aicinām iesūtīt uz e-pastu: info@balticevents.lv. Vairāk informācijas: www.bigbankskrienlatvija.lv.

Kategorija(s): Konkursi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.