SMU tirdziņš Jelgavas 5.vidusskolā

Popularizējot gan skolu, gan paši sevi, Spīdolas ģimnāzijas 8.kom un 11.kom  skolēnu mācību uzņēmumi  ar savu produkciju, trešdien, 6. martā devās uz Jelgavas 5.vidusskolu. Uz šo tirdziņu mūs uzaicināja Jelgavas 5.vidusskolas jaunie uzņēmēji.

Jelgavas 5.vidusskolas skolēni mūs uzņēma ar prieku, liela bija  bērnu, jauniešu un skolotāju atsaucība un interese par piedāvātajām precēm. Vairāki mūsu uzņēmumi pat ļoti labi nopelnīja. Skolēni tika arī vērtēti. Nomināciju „Skatītāju simpātija” ieguva SMU „Burkā kundzes” un  SMU „Delī”.

Šī ir skola ar krievu mācību valodu, tāpēc mūsu mācību uzņēmumiem vajadzēja komunicēt krievu valodā, jo tieši pārdevējam ir jāatrod kopīga valoda ar pircēju, lai veiksmīgi varētu pārdot savu preci. Tā patiešām bija laba komunikācijas prakse.

11.kom klases skolniece  Paula Šereiko stāsta : „Tirdziņš kopumā bija izdevies un mazāko klašu atsaucība bija liela. Katrs vēlējās nopirkt kādu nieciņu, tādēļ arī mūsu uzņēmums guva labus ienākumus. Skolā arī bija jauka atmosfēra un atsaucīgi bija arī skolotāji. Es labprāt vēlreiz piedalītos tādā tirdziņā.”  Taču uz jautājumu par valodu, vai komunicēt bija viegli, Paula atbildēja: „Noderēja skolā apgūtās zināšanas. Lai gan daudzi tieši mazāko klašu bērni neprata latviešu valodu, kopumā viens otru sapratām”.

Sagatavoja Laura Timrijeva, 11.kom

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Pievienot komentāru

Tev jāielogojas, lai pievienotu komentāru.