Atskats uz ĒNU DIENU 2013!

Ēnu dienā – pasaules populārākajā karjeras izglītības akcijā – arī šogad ļoti aktīvi piedalījās Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas skolēni. Daļa skolēnu šo uzdevumu veica, lai lapiņa ir aizpildīta, bet citi skolēni devās uz Ēnu dienu, lai piepildītu savu pieredzes bagāžu un izmantotu katru iespēju, lai tiektos uz izvirzīto mērķi. Lūk, arī daži skolēni, kas izmantoja lietderīgi Ēnu dienu:

Fullscreen capture 332013 52615 PM.bmpDSC00279

8469950725_d2a2049a1a_k

  • Sigita Permina (12. kom) ēnoja Latvijas Republikas Saeimā Inesi Lībiņu – Egneri. Tā bija lieliska iniciatīva un iespēja gūt priekšstatu par deputāta darbu, izzināt sev interesējošus jautājumus un pat iedvesmoties savas nākotnes profesijas izvēlē.
  • Diāna Greiškāne (10. kom) ēnu dienā bija gan Ministru Kabinetā, gan Finanšu ministrijā. Ministru Kabinetā viņa iepazinās ar ministru ikdienas darbu, kā arī bija neliela ekskursija pa telpām. Diāna Finanšu ministrijā tikās ar finanšu ministru Andri Vilku, kaut gan ēnoja Finanšu ministrijas starptautisko attiecību nodaļu, kas atbildīga par dažādiem Eiropas projektiem – arī Eiro ieviešanu. Dienu padarīja vēl krāšņāku tas, ka šeit, pēc Diānas teiktā, strādā ļoti jautra kompānija, kas arī sniedza dažādus padomus nākotnei.
  • Beātei Kristiānai Vilciņai (9. kom) bija lieliska iespēja ēnot “AirBaltic” stjuartu. Tā bija neaizmirstama diena, kurā meitenei bija iespēja lidot uz Helsinkiem. Lidojuma laikā bija iespēja pabūt pilota kabīnē, vērot pilota darba pienākumus, kā arī skaisto skatu, kas pavērās pa logu. Vēl interesantāku lidojumu padarīja tas, ka tika izrādīta visa lidmašīna, kā arī atmiņā vienmēr paliks jaukās sarunas ar stjuartiem.

Sekojiet šo 3 meiteņu piemēriem, izvēlieties nākamgad ēnot pēc iespējas interesantāku profesiju, jo tas iedvesmo un rada vēlmi cīnīties par vietu zem saules!

Sagatavoja Ilze Okmane (12.kom)

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.