UZMANĪBU !!!

Skolēn,

Tev patīk organizēt komandas darbu, veidot pasākumus, komunicēt ar līdzcilvēkiem un uzņemties atbildību? Tad tieši Tevi mēs meklējam – piesakies un kandidē uz nākamā gada prezidenta amatu!

Lai pieteiktos, Tev ir jābūt 10. vai 11. klases skolniekam un līdz 20. oktobrim jāaiznes uz kanceleju (Ritmai Tīrumniecei) CV un Motivācijas vēstule, tajā norādot, kādēļ gribi būt parlamenta vadītājs un skolas prezidents, kādēļ tieši Tu esi piemērots šim amatam un ko ar savu darbību Tu vēlētos panākt vai mainīt mūsu skolā.

Vēlēšanas plānotas 26. oktobrī ēdamo starpbrīžu laikā, bet mēs, līdzšinējais parlaments, paziņosim jauno prezidenti/u 26. oktobra vakarā – diskotēkā/ballē Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā. Starp citu – lai labāk iepazītu kandidātus, 25. oktobrī plānojam debates, kuras, cerams, palīdzēs jums izdarīt pareizo izvēli.

Mēs meklājam cilvēku, kas godam varētu turpināt mūsu aizsākto darbu ar tikpat lielu entuziasmu un atbildību, ja ir kādi jautājumi, droši jautā mums – Elīnai Grantiņai (11.kom.), Lindai Knāviņai (12. visp.), Elīzai Barkānei, Signei Eglītei, Pēterim Emīlam (12. kom.), Robertam Kroģerim (10.kom) vai Eliānai Sandai Veinbergai (8. soc).

*Jaunais parlamenta sastāvs tiks formēts pēc prezidenta vēlēšanām, iesniedzot kancelejā (Ritmai Tīrumniecei un jaunajam prezidentam/ei) CV un Motivācijas vēstuli. Par parlamenta izveides kartību mēs jūs informēsim atsevišķi.

Spidolas_diena_4

Tavs Skolēnu parlaments


Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.