JELGAVAS SPĪDOLAS VALSTS ĢIMNĀZIJAS “VALDES SĒDE”

2023.gada 3. martā Jelgavas Spīdolas Valsts Ģimnāzijas 9. klašu grupās norisinājās projekta “KĀPĒC MAN KĀPT OZOLĀ?” (turpmāk arī Projekts) nodarbības, ar mērķi – izzināt un novērtēt sevi un skolas biedrus sev blakus.

Projekta vadītāja, kā arī dažu nodarbību vadītāja Inga Bite teic: “Projekta norises laikā mēs kopā ar jauniešiem esam pagājuši solīti tālāk, lai veidotu un stiprinātu to identitāti mūsos katrā vienā, kas prot sarunāties, dalīties domās, sazināties, sadarboties, spēj iesaistīties un iekļauties sociālā vidē un procesos, prot sevi motivēt – veidot interesi, vēlmi uz darbību.

Šajās nodarbībās spēlējām Valdes Sēdi, lai novērtētu sevi un cilvēkus sev blakus. Tādejādi uzzinot, ko par sevi domājam, kā sevi raksturojam, kā arī bija iespēja uzzināt kā citi mūs novērtē un ko iesaka uzlabot, trenēt un attīstīt. Jauniešiem ļoti patīk, ka viņiem ļauj iesaistīties spēles dalībā kā līdzvērtīgiem. Mums pieaugušajiem jātur tikai stingrs “rāmis”, lai neieslēdzas kaut kādi personīgi apvainojumi, liekas emocijas, lai skatāmies vispirms uz katru vienu kā uz vērtīgu potenciālu”.

”ProjektS PuMPuRS – “KĀPĒC MAN KĀPT OZOLĀ? – Ir laimīgie, kas sevi atrod un darbu, kuru mīl un prot /I. Ziedonis/” nodarbības tiek īstenotas pamatojoties uz Izglītības kvalitātes valsts dienesta administrētā Eiropas Sociālā Fonda  projektu „Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (8.3.4.0/16/I/001).  

Tekstu sagatavoja projekta “Kāpēc man kāpt ozolā” vadītāja I.Bite.

Kategorija(s): Projekti

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.