KUR SKAISTUMS UN MĪLESTĪBA, TUR PASAULE TOP LABĀKA

2023.gada 24.februārī Jelgavas Spīdolas Valsts Ģimnāzijā Projekta dalībniekus uzrunāja un iedvesmoja Ieva Vecvagare – uzņēmēja, floriste, radoša personība, veikala “Ievziedi un Ogas” vadītāja. Ieva dalījās pieredzē un stāstīja par to, cik nozīmīga ir sakopta un estētiski skaista vide personības un biznesa attīstībā.

Ieva iepazīstināja projekta “Kāpēc man kāpt ozolā” dalībniekus ar sevi un sava biznesa izveidi. Kopā ar jauniešiem viņa pārrunāja no kā izvairīties ceļā uz sava sapņa īstenošanu, mērķu sasniegšanu un biznesa izveidi. Ieva iepazīstināja Projekta dalībniekus ar uzņēmuma izveides praktisko pusi. Kopā noskaidroja, kas nepieciešams, lai uzsāktu savu biznesu. Tāpat visi kopā izrunāja galvenos uzņēmējdarbības pamatus/ stūrakmeņus, kas palīdz attīstīties un augt. 

Pateicoties jauniešu uzdotajiem jautājumiem, pieskārāmies tēmai – Biznesa Paplašināšanās Šķēršļi, kas liedz man to  darīt, stāsta “Ievziedi un Ogas” vadītāja. Ieva padalījās ar jauniešiem ar, Ievas prāt, lielāko šķērsli ceļā uz sapņa īstenošanu – līdzcilvēki “pukstētāji”. Ceļā uz mērķi izvairies no tiem un skaties, vai pats neesi nevis atbalsts, bet “pukstētājs”.

Projekta PuMPuRS – “KĀPĒC MAN KĀPT OZOLĀ? – Ir laimīgie, kas sevi atrod un darbu, kuru mīl un prot /I. Ziedonis/” tiek īstenots pamatojoties uz Izglītības kvalitātes valsts dienesta administrētā Eiropas Sociālā Fonda  projektu „Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (8.3.4.0/16/I/001).  

Rakstu un foto sagatavoja Projekta PuMPuRS – “KĀPĒC MAN KĀPT OZOLĀ? vadītāja I. Bite.

Kategorija(s): Karjera, Projekti, Viesi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.