KO SĒSI, TO PĻAUSI – Projekts PuMPuRS – “KĀPĒC MAN KĀPT OZOLĀ?

2023.gada 20.janvārī Jelgavas Spīdolas Valsts Ģimnāzijā tika īstenotas Projekta PuMPuRS – “KĀPĒC MAN KĀPT OZOLĀ? – Ir laimīgie, kas sevi atrod un darbu, kuru mīl un prot /I. Ziedonis/” nodarbības, kurās piedalījās Skolas 9. klašu jaunieši.

            Šajās nodarbībās jauniešiem bija iespēja izzināt Vārda Spēku, vārdu, ko izsakām nozīmi savā un citu dzīvēs.

“KO SĒSI, TO PĻAUSI” . Mums visiem jāmācās nest atbildība par katru vārdu, ko sakām par sevi vai citiem. Šoreiz stāsts un metodikas – “Neapdzīvotā Profesiju Sala” un “Ja man būtu pārcilvēciskas spējas, es…” par to, kāda ir vārda sēkla, no kādas kārtas, vai par svētību klausītājam, vai par iznīcību sev vai otram. Kur mīlestības, pieņemšanas un iedrošinājuma vārdi, tad pieaug mīlestība, pieņemšana un iedrošinājums, kur iznīcības vārdi – aizrādījums, kritika, pretenzija vai pārmetums, tad skatāmies, kā iznīkst viss labais apkārt”. Tā saka Inga Bite, projekta “Kāpēc man kāpt ozolā” vadītāja, personības izaugsmes trenere un grupu vadītāja. 

Projekts PuMPuRS tiek īstenots pamatojoties uz Izglītības kvalitātes valsts dienesta administrētā  Eiropas Sociālā Fonda  projektu „Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (8.3.4.0/16/I/001).  

Tekstu sagatavoja projekta “Kāpēc man kāpt ozolā” vadītāja I. Bite.

Kategorija(s): Projekti

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.