Projekts PuMPuRS – “KĀPĒC MAN KĀPT OZOLĀ?”

“Nebaidies ne no kā! Katrs solis, ko spersi tuvāk mērķim dos Tev pārliecību par savām spējām. Tas dos spēku netikai Tev, bet iedvesmos arī līdzcilvēkus”. Ar šiem vārdiem un stāstu 2023. gada 13. janvārī Jelgavas Spīdolas Valsts Ģimnāzijā 9. klašu grupā dalījās Mārcis Feldbergs – uzņēmējs, radoša personība. Zīmola – Radošās atpūtas pagalms radītājs un vadītājs.

Tikšanās mērķis bija iepazīstināt jauniešus ar izaicinājumiem  kurus  nāksies piedzīvot esot gan darba devējam, gan darba ņēmējam.

Pasākuma pirmajā daļā Mārcis stāstīja jauniešiem par  garo ceļu uz savu uzņēmumu, proti, par to kā un kādus interesantus produktus un pakalpojumus izveidojis.

Otrajā daļā Mārcis dalījās ar pieredzi, kā izvēlējies friziera profesiju un kādas priekšrocības tā ir devusi. “Kopā ar jauniešiem izgājām cauri klientu apkalpošanas specifikai. Vienam jaunietim izveidojām jaunu matu sakārtojumu. Tikšanās beigās visi kopā pildijām spēkā izturības vingrinājumus un aktīvi pavadījām laiku”, saka Mārcis.

Šis atkal ir viens veiksmes stāsts par cilvēku, šoreiz, par Mārci, kurš bija un joprojām ir ieinteresēts savās ikdienas gaitās, bija un ir pareizi motivēts, mācījās un attieksme pret sevi un citiem ir – Mīli sev tuvāko kā sevi pašu.

Projekta PuMPuRS – “KĀPĒC MAN KĀPT OZOLĀ? – Ir laimīgie, kas sevi atrod un darbu, kuru mīl un prot /I. Ziedonis/” tiek īstenots pamatojoties uz Izglītības kvalitātes valsts dienesta administrētā  Eiropas Sociālā Fonda  projektu „Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (8.3.4.0/16/I/001).

Kategorija(s): Projekti

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.