Jelgavas jauniešus aicina iesaistīties savu topošo profesiju izzināšanā

Jelgavas jauniešus aicina iesaistīties savu topošo profesiju izzināšanā

Jelgavas pilsēta aicina jauniešus vecumā no 16 līdz 25 gadiem iesaistīties projektā “BRĪVS, PRĀTĪGS, ATBILDĪGS”, kura ietvaros, piedaloties dažādās aktivitātēs, varēs izprast un izvēlēties sev atbilstošāko profesiju. 

Īstenojot projekta aktivitātes jaunieši precīzāk apzinās savas vēlmes un vajadzības individuālajā karjeras izglītībā un kopā ar projekta karjeras speciālistu izstrādās un pilotēs praktisko aktivitāšu “Brīvs, Prātīgs, Atbildīgs” programmu (BPA programmu), izmantojot brīvprātīgā darba iespējas Jelgavā. Apmācību laikā dalībnieki izzinās savas iespējamās profesijas un brīvprātīgā darba vietas, kā arī sastādīs savu individuālo karjeras plānu kopā ar karjeras konsultantu.

 

Lai piedalītos projekta aktivitātēs, jaunieši aicināti pieteikties no 6. līdz 20. aprīlim, aizpildot pieteikuma anketu ŠEIT  ( https://ej.uz/juu3 ) . Dalībnieki tiks apstiprināti līdz 2021. gada 27. aprīlim. Jautājumu gadījumā interesenti lūgti sazināties ar projekta vadītāju J. Grīsli pa e-pastu jelena.grisle@dome.jelgava.lv vai zvanot pa tālruni 27842165.

Sīkāka informācija – 

unumi/zinas/jelgavas-jauniesus-aicina-iesaistities-savu-toposo-profesiju-izzinasana
 

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.