Spīdolas nedēļa 2021!

Apliecināsim savu piederību Spīdolas saimei un iedvesmosimies viens no otra Spīdolas nedēļā 2021!

Sākot no pirmdienas, aicinām katru spīdolieti atrast sev interesējošu aktivitāti, kas motivēs piedalīties Spīdolas nedēļas 2021 pasākumos. Pirmdien piedalies aptaujā par savām iespējām paust piederību Spīdolas saimei, otrdien pārbaudi savas zināšanas par skolu, piedaloties viktorīnā. Trešdien asini prātu, spēlējot šahu un radoši izpaudies, ģērbjoties Spīdolas krāsās (sarkans, balts, melns). Ceturtdien raksti vēlējumus, dzejoļus, sava laika atmiņu stāstus par skolu.
Daži spīdolieši jau rūpīgi gatavojas, radot tekstus zīmju valodā, iedziedot skolas himnu, mēģinot teātri, gatavojoties virtuālajai mākslas izstādei, filmējot, fotografējot un veidojot sava laika liecības par skolu.

Nedēļas noslēgumā, 5.februārī plkst.11:30 notiks tiešraide – Spīdolas Gada balvas pasniegšanas ceremonija. Tiks noskaidroti balvu: “Gada klase” (pamatskola un vidusskola), “Gada skolēns”, “Gada skolotājs”, “Gada tehniskais darbinieks” un “Gada sadarbības partneris” ieguvēji. Atskatīsimies arī uz nedēļā piedzīvoto un radīto, un apbalvosim aktīvākos dalībniekus.

Saite uz tiešraidi: https://youtube.com/watch?v=iYI1Mz6Z1c0

Seko līdzi aktuālākajai informācijai JSVĢ Skolēnu parlamenta instagram profilā #spsk

Mēs visi esam saistīti. Mēs visi esam SPĪDOLA.

Kategorija(s): Parlaments

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.