Labo darbu festivālu noslēgums “Ceļā uz nākamo simtgadi”

5.aprīlī Rīgā, Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, tika aizvadīts Latvijas valsts simtgadei veltītā pasākumu cikla “Pilsoniskās līdzdalības un labo darbu maratons” Labo darbu festivāls “Ceļā uz nākamo simtgadi”. Šajā festivālā piedalījās arī 12.kom klases skolēni Roberts Fadejevs, Grēta Zalcmane, Eva Briģe un Zane Maksīne Cunska ar savu labo darbu, kas ir stundu vadīšana bērnudārza vecuma bērniem par ekonomiku un ar to saistītiem terminiem. Festivālā piedalījās vairāk nekā 350 dalībnieki un viņu pedagogi no visas Latvijas, sabiedrībā pazīstamas personības un mūziķi.

Festivāla dalībniekiem bija iespēja piedalīties vairākās radošajās darbnīcās un meistarklasēs. Vizuālās mākslas meistarklasē, mākslinieces un scenogrāfes Kristīnes Lasmanes rosināti, festivāla dalībnieki izgatavot pašu dizainētus atstarotājus. FIZMIX eksperimentu meistarklasē “Interesanti par fiziku” FIZMIX projekta vadītājs Raitis Streičs iepazīstināja, demonstrēja un iedrošināja jauniešus veikt dažādus eksperimentus. Meistarklasē “Nākamie 100”, kuru vadīja Vilis Brūveris un IDEJU MĀJAS vadītāja Ance Tīmane, jaunieši diskutēja un radoši darbojās komandās ideju izstrādē. Darbnīcā “Augsim Latvijai!”, kuru vadīja Jaunsardzes un informācijas centra 5. novada nodaļas jaunsargi un instruktori, jaunieši veica gan fiziskus, gan praktiskus uzdevumus, lai iegūtu pieredzi, kā darbojas jaunsargi un Jaunsardzes organizācija.

Festivāla laikā piedalījāmies arī  citās interaktīvās aktivitātēs (viktorīnā, objektu meklēšanā “Ziemeļblāzmas” parkā u.c.) un pie īpašas fotosienas iemūžinājām sevi piemiņai no festivāla. Sarīkojuma noslēgumā mūs priecēja grupas Sub Scriptum un Bermundu Divstūris muzikāli priekšnesumi.

Zane Maksīne Cunska 12.kom.

 

 

Kategorija(s): Latvijai 100

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.