Konference “Veiksmīgs uzņēmums, veiksmīga karjera”

Konference “Veiksmīgs uzņēmums, veiksmīga karjera” Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzijā.

Komerzinību dienas ietvaros, sadarbībā ar Eiropas sociālā fonda projektu “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” tiek rīkota konference “Veiksmīgs uzņēmums, veiksmīga karjera” Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzijas 10.-12. komerc klasēm, kā arī Jelgavas Valsts ģimnāzijas 12.m. klasei.

Pasākuma mērķis ir veidot skolēniem izpratni par to, kā veidot veiksmīgu karjeru biznesā un kā izvarīties no neveiksmēm, uzsākot biznesu uzņēmējdarbībā. 2 lektori, proti, veiksmīgi uzņēmēji – Reinis Krūmiņš un Dāvis Suneps stāstīs savus pieredzes stāstus un iedrošinās jauniešus veidot veiksmīgu karjeru, uzsākot uzņēmējdarbību.

  1. aprīlī, no plkst. 12.00 – 15.00 Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzijas aktu zālē norisināsies konference “Veiksmīgs uzņēmums, veiksmīga karjera” , kur 2 lektori, proti, veiksmīgi uzņēmēji – Reinis Krūmiņš (mārketinga aģentūras vadītājs un radiošova “Cik maksā miljons?” vadītājs) un Dāvis Suneps (Bijušais tehnoloģiju jaunuzņēmēju telpas “TechHub” vadītājs) stāstīs savus pieredzes stāstus biznesā. Lektori stāstīs par savām pieredzētajām neveiksmēm, veiksmēm un dos padomus skolēniem ar mērķi veidot izpratni jaunajiem, potenciālajiem uzņēmējiem par uzņēmējdarbības nozīmīgo devumu sabiedrībai. Skolēniem būs iespēja uzdot jautājumus abiem uzņēmējiem. Kā arī, lekori pasniegs praktiskas nodarbības, kas ietver personīgo izaugsmi un uzņēmējdarbību.

Konferenci organizē un vada Roberts Rūja. Dalībnieku izklaidei, konferences starplaiku posmos spēlēs Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzijas mūzikas grupa. Par uzkodām rūpēsies bistro, konditoreja “Silva”.

Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzijas 10.kom., 11.kom., 12. kom. klasēm dalība – OBLIGĀTA.

Pieteikšanās: Citus interesentus pieteikt savu dalību konferencei līdz 15.04., plkst. 22.00, zvanot uz tlf. nr. +371 29181316 un norādot dalībnieku skaitu.

Informācijai:
Roberts Rūja
roberts@ces.lv
+371 29181316

 

Kategorija(s): Kom.aktivitātes, Viesi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.