TITAN

2018.gada 11.decembrī Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzijā norisinājās biznesa simulācijas spēles JA TITAN 3.posma Jelgavas reģiona čempionāts, kur notika atlases kārta un fināls. Sveicam uzvarētājus – komandu Ir Bīstami (Gerda Anna Grūtupa, Marta Ozola, Gabriela Zalcmane un Amanda Spalvano 11.kom).

TITAN biznesa simulācijas spēlē spēlētāji iejūtas vadītāju lomā – katrai komandai ir savs uzņēmums online vidē, kuru iespējams attīstīt pēc pašu vēlmes, tirgojot nākotnes personalizētos portatīvos datorus. Pieņemot veiksmīgus biznesa attīstības lēmumus, spēlētāji attīsta uzņēmumu un sacenšas ar citiem, veiksmīgi gūstot peļņu uzņēmuma dalībniekiem.

TITAN reģionālajā čempionātā piedalījās 9 komandas no 3 skolām. Finālā piedalījās 6 komandas, kuras atlases spēlē ieņēma 1.,2., vai 3.vietu: Chickens, Ir Bīstami, Kolhozs Nākotne, KOMER, Nacionāl Sociālisti, MAK-Kristiāns.

Fināla spēlei beidzoties, 3.vietu ieguva komanda Chickens (Miks Vīķis, Mārtiņš Volkovs, Kļims Portnojs un Jānis Kļaviņš no 12.kom), 2.vietu ieguva komanda Kolhozs Nākotne (Erlands Mercs, Mikus Lācis, Ralfs Eižvertiņš un Roberts Ralfs Vārslavs no 10.kom ) un godalgoto 1. vietu ieguva komanda Ir bīstami (Gerda Anna Grūtupa, Marta Ozola, Gabriela Zalcmane un Amanda Spalva no 10.kom). Šīs trīs labākās komandas tiek tālāk uz TITAN nākošo posmu, kas ir Latvijas JA TITAN čempionāta pusfināls. Lai veicas!

Kļims Portnojs 12.kom

Kategorija(s): Konkursi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.