Spēka zīmes

9.kom. Spēka zīmes.

Rit Latvijas simtgades gads, arvien biežāk un biežāk aizdomājamies par savu zemi, latvietību un latviešu Spēka zīmēm. Lai varētu piedzīvot un izdzīvot dažādus notikumus, ikdienā nepieciešams domu spēks, līdzcilvēku atbalsts vai arī Spēka zīmes. (Sintija/Diāna)

Spēka zīmes ir mitoloģiskas enerģijas, kas palīdz veidot cilvēka būtību. (Rūdolfs)

Man īpaša Spēka zīme ir Saule. Tā dod man enerģiju, vēlmi darboties, labu noskaņojumu. Priecājos par katru saulainu dienu, ko izdzīvoju!(Kristīne)

Saule nozīmē mūžīgo dzīvību un kustību. Tā silda zemīti, tāpēc ir svarīga man un manai ģimenei, jo esam zemnieki. (Loreta)

Senais latvietis ar to rotāja darba rīkus, mēbeles u.c, rudenī pateicās par paveikto, jo bez Saules tuvuma un svētības nekā nebūtu. Tā māca sasniegt. M.Brauna dziesma ,,Saule, Pērkons, Daugava” ir katra latvieša dziesma! Katra latvieša Spēka zīme! (Līva)

Arī man ir sava Spēka zīme, tas ir Māras līklocis, kas simbolizē ūdeni. Es par šo zīmi domāju ik dienu, jo nodarbojos ar ūdens sportu un ticu tās spēkam. (Anete)

Mana Spēka zīme ir Zalktis, jo tas simbolizē gudrību, un man jau šķiet, ka esmu gudrs. (Andrejs)

Es Zalkša zīmīti nēsāju līdzi, tā dod pārliecību, ka spēju paveikt visu iesākto. (Kristīne)

Esmu Mārtiņš, un mana Spēka zīme iemiesota manā vārdā. Tas simbolizē labo – gaismu, auglību, pārticību…Esmu pateicīgs vecākiem par manu Spēka zīmi. (Mārtiņš)

Spēku rodu, dziedot  latvju dziesmas, ar īpašu mīļumu izdziedot katru vārdu. Man svarīgi dziedāt arī ikdienā. Dziesma ir man Spēka devēja.(Kristīne)

Ozola zīme ir stipruma, Spēka simbols. Ne velti saka :,,Stiprs kā ozols!” Šī spēka zīme veicina darba spējas, sargā manu ģimeni un dara vienotu, stipru. (Niks)

Mūsmājās Spēka zīmes ir svarīgas gan ikdienā, gan svētkos, tās palīdz būt laimīgiem, tāpēc ar Spēka zīmēm rotājam māju. (Katrīna)

Katra zīme ir Spēka zīme. Ja tai ticēsi, tā dos spēku. (Elizabete)

Manuprāt, nevis zīme dod spēku,laimi un veiksmi,bet gan ticība sev, savam spēkam, savai varēšanai. (Alise)

Lai visiem viss izdodas!  Gaišus svētkus!

Kategorija(s): Latvijai 100

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.