Jelgavas izglītības augstākais apbalvojums

Jau piekto gadu esam lepni, ka skolu konkursā, izvērtējot mūsu pagājušajā mācību gadā paveikto, esam parādījuši lielāko mācību aktivitāti, inovatīvos risinājumus un reizē arī sasniegumus.

Apzināmies arī, ka daudzas labas idejas un risinājumus neesam ieviesuši, jo mūsu ikdienas mācības ļoti ierobežo nepietiekamās mācību telpas. Jāsaka liels paldies skolēnu optimismam, kas mūsu šaurībā saskata daudz pozitīvu un emocionālu vērtību. Šaurībā esam tuvāk cits citam, esam draudzīgāki, vienotāki. Mazā ēka un šaurie gaiteņi ļauj sajust māju sajūtu, kas skolēniem šķiet īpaši svarīga. Katru reizi, tiekoties ar pilsētas vadību, atgādinu par mums dotajiem solījumiem un patiešām esmu pārliecināta, ka paplašinot, modernizējot tieši mūsu mācību telpas, skolas rezultāti un sasniegumi būs daudz augstāki.

Apbalvojumu skolotāju svētkos šajā īpašajā Latvijas simtgades godināšanā saņēma mūsu brīnišķīgais fizikas skolotājs Andrejs Sālzirnis. Skolotāja Andreja pedagoga mūžs ir pagājis Jelgavā un daudzi viņu sauc par savu skolotāju.

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.