Youth Leadership Program for Baltic States (YLP)

No šā gada Jūlija mēneša es, 12 kom. klases skolnieks Roberts Fadejevs, piedalījos Youth Leadership Program for Baltic states. Šīs programmas ietvaros pavadīju mēnesi ASV Indiānas štatā kopā ar vēl 23 brīnišķīgiem cilvēkiem no visām Baltijas valstīm. Bija iespēja apskatīt Ameriku no visām tās pusēm sākot ar dzīvi rančo un beidzot ar dzīvi galvaspilsētā.

 

Programmas laikā mūs apmācīja dažādi profesiju pārstāvji, kā piemēram, profesori, uzņēmēji, brīvprātīgie, valdības pārstāvji. Apmeklējām Kelly school of business (Labākā biznesa skola amerikā), apmeklējām arī Indiānas Universitāti (Viena no lielākajām un labākajām skolām Amerikā), bijām un palīdzējām vairākām brīvprātīgo organizācijām gan ar ēdienu piegādi, gan ar jauniešu izglītošanu.

Ceļojums pa Ameriku noslēdzās ar veselu nedēļu Vašingtonā, KA. Apmeklējām U.S. Department of states, kur izspēlējām politiska rakstura simulāciju spēli, aprunājāmies ar cilvēkiem, kuri ir bijuši Baltijas valstīs un uzzinājām Amerikāņu domas par mums.

Kopumā šī bija vienreizēja pieredze, kuru es nebūtu piedzīvojis, bez manas klases audzinātājas Intas Jorniņas palīdzības. Vēlreiz liels, liels Jums paldies!

Roberts Fadejevs (12.kom)

Kategorija(s): Bez tēmas, Projekti

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.