Titan

2017.gada 6.decembrī Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā norisinājās biznesa simulācijas spēles JA TITAN 3.posma Jelgavas reģiona čempionāts, kur notika atlases kārta un fināls. Sveicam uzvarētājas – komandu Četras zhubītes (Paula Muizinika, Kristīne Krastiņa, Ilva Krastiņa un Gunda Oja no 11.kom).

TITAN biznesa simulācijas spēlē spēlētāji iejūtas vadītāju lomā – katrai komandai ir savs uzņēmums online vidē, kuru iespējams attīstīt pēc pašu vēlmes, tirgojot nākotnes personalizētos portatīvos datorus. Pieņemot veiksmīgus biznesa attīstības lēmumus, spēlētāji attīsta uzņēmumu un sacenšas ar citiem, veiksmīgi gūstot peļņu uzņēmuma dalībniekiem.

TITAN reģionālajā čempionātā piedalījās 14 komandas. Finālā piedalījās 8 komandas, kuras atlases spēlē ieņēma 1.,2.,3. vai 4. vietu: Titan & Chill, Chikensv2, Četras zhubītes, WD BOYZ, Meitenes var, E404, JTV, Adamontijs.

Fināla spēlei beidzoties 3.vietu ieguva komanda Titan & Chill (Kristers Čams, Rihards Dīcis, Matīss Ozols un Raivo Pipars), 2.vietu ieguva komanda JTV (dalībnieki – Mikus Krišs Novads, Ansis Ziemelis, Jānis Vedļa no Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolas ) un godalgoto 1. vietu ieguva komanda Četras zhubītes (Paula Muizinika, Kristīne Krastiņa, Ilva Krastiņa un Gunda Oja no 11.kom ). Šīs trīs labākās komandas tiek tālāk uz TITAN 4.posmu, kas ir Latvijas TITAN  čempionāta pusfināls. Lai veicas!

 

Kategorija(s): Kom.aktivitātes, Konkursi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.