Zelta Grauds 2017

Jau ceturto gadu “Zelta grauds” – Jelgavas pilsētas izglītības kvalitātes balva – Spīdolas ģimnāzijai.
Kādas ir sajūtas pēc apbalvojuma saņemšanas? Lepnums, gandarījums, milzīga atbildības sajūta, pateicība un liela sava skolotāja darba mīlestība.
Paldies par uzticību vecākiem, atbalstu ikdienā no kolēģiem un novērtējumu no apkārtējiem! Paldies visiem sākumskolu un pamatskolu skolotājiem, kas iedeguši mūsu skolēnos mācītiesprieka dzirksteles un iedevuši spārnus, lai kopā ar viņiem mēs spētu lidot pretī sasniegumiem un uzvarām!
Lai arī turpmāk mums izdodas satikties ar tiem, kas mūs pilnveido, bagātina un neļauj zaudēt to dzirkstelīti!
Mums daudzi vaicāja: Vai gaidījām arī šogad šo balvu? Atbildu: NĒ, jo pilsētā ir daudz skolu, katra ar saviem ļoti izciliem sasniegumiem, lieliem plāniem un rezultatīviem darbiem.
Vai cerējām? Noteikti JĀ, jo zinām, ka esam labi, atbildīgi, un, galvenais, ar sirds degsmi strādājuši, nebaidoties no jaunā, nezināmā, nepārbaudītā, nedomājot par rāmjiem, bet izaicinājumiem. Tādus veidojam arī savus skolēnus, cerot, ka viņiem nākotnē būs zināšanas, spējas, pieredze un drosme labu un cēlu ideālu vārdā mainīt pasauli.
Esam tiešām priecīgi par kopīgi padarīto.
Paldies visiem, kas atrada laiku būt un pārstāvēt Spīdolu šajā skolas gada visnozīmīgākajā pasākumā un paldies Spīdolas kolēģiem par nesavtīgu sirdsdarbu!

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.