Sadraudzības nometne Kaizerslauternā – Alberta Šveicera ģimnāzijā- no 02.09. līdz 09.09.

Ceļojums uz citu valsti, dzīvojot viesnīcā un apskatot pazīstamākos tūrisma objektus, ir atpūta no ikdienas. Viesģimenē, skolēns tiek ”iemests” ģimenes rutīnā, kurai ir jāpielāgojas. Kontakts ar vietējiem iedzīvotājiem atklāj ikdienas dzīves aspektus, kas parastam tūristam paliktu nepamanīti.

Betija Rubene, 10. v.

Patika viss. Patika vāciešu laipnība, sakārtotās pilsētas un dabas ainavas. Bija interesanti iepazīt vācu tautas kultūru, dzīvesveidu, arhitektūru, kā arī dziedāt  trīs valstu – Igaunijas, Vācijas, Latvijas – dziesmas un dejot tautasdejas. Iepazinu jaunus cilvēkus un ieguvu draugus. Liels paldies visiem dalībniekiem par piedzīvoto!

Kristaps Muška, 10.kom.

Šī nedēļa ļāva iepazīt citu kultūru, iegūt daudz jaunu draugu un iespēju! Dažreiz vajag ļauties piedzīvojumam un doties nezināmajā, lai paraudzītos uz sevi un pasauli no cita skatupunkta.

Vaira Anna Vectirāne, 11. vid.

Tā bija lieliska iespēja pārbaudīt savas angļu un vācu valodas zināšanas, iepazīt  cilvēkus no dažādām valstīm, viņu kultūru un mentalitāti. Ļoti laba pieredze, jauni kontakti, kas noteikti noderēs nākotnē.

Veronika Putrenkova, 11. vid.

Šis projekts man deva iespēju ieraudzīt Vāciju  citādi – kā Vācijas skolniekam. Jāsaka, ka tā ir apbrīnojama pieredze. Projektā apspriedām Eiropas jaunatnes problēmas, uzzināju arī daudz  jauna gan par mūsu kaimiņvalsti Igauniju, gan arī Vāciju.

Didzis Ruicēns, 12.soc..

Projekts ļāva man uzdrīkstēties, iejusties citā gaisotnē un iegūt jaunus draugus.  Nedēļa Vācijā aizritēja ļoti ātri,  viesģimene bija  saprotoša un uzņēmīga, izrādot Vācijas skaistākās vietas. Domāju, ka redzētais, piedzīvotais, sajustais, saprastais paliks manā atmiņā ilgi…

Undīne Laurīte, 12. vid.

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.