Noslēdzies kārtējais mācību gads

Noslēdzies 2016./2017. mācību gads

Noslēdzies 2016./2017. mācību gads un Spīdolas ģimnāzijas absolventu pulks papildinājies par 89 pamatskolas beidzējiem un 71 vidusskolas absolventu.

Esam arī apmierināti ar Centralizēto eksāmenu rezultātiem. Vidēji valstī CE iegūtos 49,1% pārsniedzam par 14,4 procentiem. Priecājamies par 12.v. klases iegūto eksāmenu vērtējumu, jo tieši viņi šogad kopumā CE saņēmuši visaugstāko novērtējumu.  Salīdzinoši ar valsts rezultātiem, visveiksmīgāk nokārtoti vēstures, angļu valodas, latviešu valodas un krievu valodas eksāmeni, pārsniedzot valsts līmeni, attiecīgi, par 24,6; 17,4; 14,3 un 14,2 procentiem. Kopā ar skolotāju Sibillu esam ļoti gandarīti par bioloģijas eksāmena kārtotāju rezultātiem (72,19 %)

Priecājamies par visu absolventu rezultātiem, tomēr īpaši lepojamies ar skolēniem, kuri spējuši sasniegt un uzturēt savus augstos rezultātus ne tikai  ikdienas mācību procesā, bet saņēmuši augstus vērtējumus arī CE.

Madariņ, mēs patiesi priecājamies par Taviem rezultātiem (91%) un iegūto tik augsto vērtējumu angļu valodā un bioloģijā (95%; 94%). Vēlreiz apsveicu visus, kas spējuši sasniegt un noturēt 80% robežu- Lindu, Ievu U., Ralfu, Jekaterinu, Ievu Lailu, Diānu un Kristu Evelīnu. Paldies visiem, kas centīgi un atbildīgi mācījās, kas spēja mobilizēties šim grūtajam un uztraukumu pilnajam eksāmenu laikam.

Veiksmi visiem, stājoties Jūsu īstajās augstskolās un specialitātēs!

Un atcerieties:
Cilvēks domā, bet Dievs dara!
Liela nozīme cilvēka dzīvē ir parastai veiksmei un dažādu apstākļu sakritībai.
Un ne vienmēr saprotam, kādēļ uz mums liktens lemto mērķi tiekam vesti tieši pa šādu ceļu.


Daudz jaukus vasaras mirkļus vēlot,

Direktore Ilze 🙂


Kategorija(s): Bez tēmas, Karjera

Nav komentāru

Pievienot komentāru

Tev jāielogojas, lai pievienotu komentāru.