Pilsētas svētku pieņemšana

IMG_4017_11

Trešdien, 24. maijā Jelgavas pilsētas svētki tiek ieskandināti ar veiksmīgāko skolēnu godināšanu. Domes priekšsēdētāja svinīgajā pieņemšanā Zemgales Olimpiskajā centrā skolēniem un pedagogiem tika pasniegti pilsētas Atzinības raksti par sasniegumiem novada, valsts un starptautiskajās mācību priekšmetu olimpiādēs, zinātniski pētnieciskajos darbos un konkursos. Kopumā godināja 220 skolēnus un 120 pedagogus. Ceturtā daļa apbalvoto – 54 skolēni un 19 skolotāji pārstāvēja mūsu Spīdolu.

datiLepojamies ar skolēniem un skolotājiem, kam šogad izdevies gūt valsts un starptautiskus panākumus.
Īpaši sumināts tika mūsu 11.v. klases skolnieks Mārtiņš Robežnieks, kurš šajā mācību gadā paspējis piedalīties un ieguvis Atzinību latviešu valodas 43.valsts olimpiādē, 1.vietu Latvijas 44.atklātajā matemātikas olimpiādē, III pakāpes diplomu bioloģijas 39.valsts olimpiādē, II pakāpes diplomu fizikas 67.valsts olimpiādē, 2.vietu ģeogrāfijas 34.valsts olimpiādē un pārstāvēs Latviju pasaules ģeogrāfijas olimpiādē Belgradā, Serbijā.

Paldies visiem, kas mācījās un strādāja atbilstoši un pat pāri savām spējām.

Atcerieties vairākas viedas atziņas:

  • Katrs cilvēkbērns piedzimst apdāvināts 🙂
  • Panākumu pamatā ir 10% talanta un 90% darba !
  • Ir lietas, kas vispilnā mērā ir atkarīgas tikai no tevis – neviltotība, godīgums, izturība, stingrība pret sevi, nesūkstīšanās, labvēlība, un neaizbildinies, ka tam Tev trūkst talanta vai spēju! 🙂
  • Caur ērkšķiem uz zvaigznēm!

Direktore  Ilze Vilkārse

http://www.jelgavasvestnesis.lv/pilseta/atzinibas-rakstus-par-sasniegumiem-pasniedz-220-skoleniem-un-120-pedagogiem

http://zz.diena.lv/vietejas-zinas/jelgava/panakumu-pamata-ka-tiesa-ta-netiesa-macisanas-229650


Kategorija(s): Konkursi, Olimpiādes

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.