10. soc. klases pavasara ekskursija!

0001

Pavasaris ir klāt, un tas ir īstais laiks, lai dotos ekskursijā  kopā ar klasi. Dodoties ekskursijā, svarīgi atpūtu apvienot ar zināšanām, tāpēc ekskursijā apmeklējām trīs vietas – sadzīves atkritumu poligonu „Getliņi EKO”, militāras simulācijas spēli „Airsoft” un  jūru…

Agri no rīta devāmies uz sadzīves atkritumu poligonu „Getliņi EKO”, kur uzzinājām par uzņēmuma vēsturi, tā darbību, kā arī guvām informāciju par atkritumu šķirošanu, to aktualitāti Latvijā. Viena no „Getliņu EKO” darbības jomām ir arī ekoloģisku tomātu audzēšana. Mums bija iespēja apskatīt arī siltumnīcu, kurā ir iestādīti 25 000 stādu.  Šis apskates objekts bija ekskursijas izglītojošā daļa, kurā guvām jaunas zināšanas.

Pēc zināšanu iegūšanas nepieciešama aktīva atpūta, tāpēc, klases zēnu mudināti, devāmies uz militārās simulācijas spēli „Airsoft”, kurā  apguvām šaušanu, attīstījām stratēģisko domāšanu un strādājām komandā, tādējādi saliedējoties. Visi izbaudīja spēli, gūstot adrenalīnu. Bijām priecīgi, ka spēlē ļoti aktīvi iesaistījās arī klases audzinātāja, jo tas visu klases kolektīvu  satuvināja vēl vairāk.

Ekskursijas noslēgumā ķērām pavasari Ragakāpu dabas taku mežā un jūras krastā. Tur baudījām jūras mieru un kopā būšanu.

Mēs, 10.soc. klase, ļoti novērtējam iespēju izrauties no ikdienas rutīnas un doties baudīt dabas skaistumu un burvību. Mudinām to darīt arī citus, jo ir lieliski apvienot patīkamo ar lietderīgo! Lai arī jums izdevusies pavasara ekskursija un daudz, daudz spēka mācību gada noslēgumā!

10.soc.klase.

Kategorija(s): Soc. aktivitātes

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.