Mūsējo sasniegumi Zemgales reģionālajā skolēnu ZPD 8.konferencē

Priecājamies par mūsu skolēnu sasniegumiem Zemgales reģionālajā ZPD konferencē! No 16 mūsu skolēnu darbiem 14 darbi ir izvirzīti uz Latvijas 41.izglītojamo zinātnisko konferenci.

galvena_15

1.vietu ieguva un uz valsts konkursu darbus sūta Marks Narvils (11.soc.), Vaira Anna Vectirāne (10.kom.), Agnese Ločmele (12.v.), Lāsma Mazūre (10.kom.), Zane Maksīne Cunska (10.kom.) un Elīza Anna Vilaua (10.kom.).

2.vietu ieguva  un uz valsts konkursu darbus sūta Laura Jurevica (11.kom.), Roberts Fadejevs (10.kom.) , Kristiāna Labanovska (10.v.).

3.vietu ieguva un uz valsts konkursu darbus sūta Kārlis Misuns (11.soc.), Rebeka Zaksa (10.kom.), Kristīne Krastiņa (10.kom.) un Gunda Oja(10.kom.), Krista Gaisa (11.v.)

Atzinību ieguva un  valsts konkursu darbus sūta Veronika Putrenkova (10.v.) un Estere Stūre (10.v.), Viesturs Gedvils (10.v.).

Paldies par dalību konkursā Arnitai Žukauskai (12.soc.), Annijai Broderei (10.kom.) un Paulai Muizinikai (10.kom.)!

01 02

Paldies skolotājiem Ingai Brantai, Daigai Krišānei, Olafam Vronskim, Ilzei Vilkārsei, Intai Jorniņai, Litai Vēverei, Baibai Āboltiņai, Andrejam Sālzirnim, Sibillai Gedvilai par skolēnu sagatavošanu konkursam!

Uz Valsts konferenci izvirzītie darbi līdz 27. marta vakaram PDF formā  jānosūta uz e- pasta adresi: zane.zeltina@llu.lv.

Vēlam veiksmi!

http://jelgavasvestnesis.lv/izglitiba/zinami-skoleni-kas-jelgavu-parstaves-latvijas-skolenu-zinatniskaja-konference

Kategorija(s): Bez tēmas, ZPD

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.