Konkurss “Tavs radio sauklis”

PASAULES_RADIO_DIENA_2017

Pasākums

Pasaules Radio diena — RSU Studentu radio “Skaļāk!”

Rīgas Stradiņa universitātes Studentu radio “Skaļāk!” www.facebook.com/runaskalak/videos komanda aicina svinēt Pasaules Radio dienu 13.februārī — tā tiks atzīmēta ar trim pasākumiem, kuros aicināti iesaistīties visi interesenti. #radioskalak

Konkurss “Tavs radio sauklis”

  • Kas? — Ar ko jums saistās vārds “radio”? Jūsu pirmās domas? Vai varat tās ietilpināt vienā sauklī? Rakstiet un piedalieties! Neaizmirstiet norādīt savu vārdu/uzvārdu un kontaktus.
  • Kad? — Līdz 9.februārim sūtiet savu versiju uz e—pastu: pasaulesradiodiena@gmail.com.
  • Uzvarētājs? — Iesūtītās idejas vispirms skatīs Rīgas Stradiņa universitātes Studentu radio “Skaļāk!” komanda, tad balsojumā “Facebook” pasākumā www.facebook.com/events/246946029093226 tiks noskaidrotas trīs populārākās versijas. Balvas no Studējošo pašpārvaldes un Rīgas Stradiņa universitātes.

“Dziesmu lāde”

  • Kas? — Ikviens var pieteikt savu dziesmu, kas 13.februārī skanēs “Atvērtajā studijā”. Ar dziesmu var sveicināt draugu/draudzeni, studiju biedru/biedreni vai vienkārši rektoru.
  • Kad? — Dziesmu var pieteikt līdz 11.februārim Rīgas Stradiņa universitātes Informācijas punktos Dzirciema ielā 16 un Anniņmuižas bulvārī 26a vai “Facebook” pasākuma www.facebook.com/events/246946029093226 komentāros. Limita nav.
  • Uzvarētājs? — Gan uz zemes, gan virtuāli pieteiktās dziesmas piedalīsies loterijā — piecas balvas no Studējošo pašpārvaldes un Rīgas Stradiņa universitātes.

“Atvērtā studija”

  • Kas? — Sarunas ar visiem, kas nebaidās no mikrofona, un pieteikto dziesmu atskaņošana. Skanēs tās dziesmas, kuras būs iepriekš pieteiktas. Plkst.19.00 — raidījums “Muzikālā dienasgrāmata”.
  • Kad? — 13.februārī no plkst.15.00 līdz 20.00 Rīgas Stradiņa universitātes foajē Dzirciema ielā 16 un, protams, “Facebook Live un mixlr.com/radiorunaskalak.

Kategorija(s): Konkursi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.