Kultūras kanons

ROSĀMIES…

Kultūras Kanona komanda (Rēzija Madara Fridrihsone 12.soc., Ieva Laila Kalniņa 12.kom., Jānis Ēriks Grūtups 11.kom.) skolotājas Litas Vēveres vadībā pēdējās nedēļas laikā paguvusi izdarīt neiespējamo,t.i., apvienot mācības, nopietnu darbu un izklaidi.

Kultūras kanonsPēc 1. vietas iegūšanas Zemgales reģionā Spīdolas sapņu komanda saņēma uzaicinājumu piedalīties Latvijas Kultūras akadēmijas un Latvijā lielākā galda spēļu veikala “Brain Games” organizētajā darbnīcā, kura 20. janvārī norisinājās Latvijas Kultūras akadēmijas teātra mājā “Zirgu pasts”. Tikām iepazīstināti ar galda spēļu industriju, to vēsturi un dažādajām mehānikām, tāpat mūs informēja par pēdējām galda spēļu novitātēm, tādējādi rosinot idejas un piešķirot domām spārnus , šajā gadījumā – ātrākus pajūgus. Lieti noderēja iespēja konsultēties ar firmas “Brain Games” speciālistiem, kuri ar lielāko prieku dalījās savā pieredzē.

K.K.2

Kā zināms, Kultūras Kanona finālistu uzdevums ir strādāt pie jaunas galda spēles prototipa izstrādes, veltot to Latvijas Kultūras Kanona vērtībām un Latvijas simtgadei. Šomēnes cītīgi strādāsim pie galvenā uzdevuma veikšanas un ,iespējams, jau pavisam drīz piedāvāsim izmēģināt spēles prototipu!

Radošu rosīšanos vēlot, Rēzija Madara Fridrihsone, 12. soc.

Kategorija(s): Soc. aktivitātes

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.