Ziņojam! 12. “soči” nav devušies ziemas miegā!

Ziņojam! 12. “soči” nav devušies ziemas miegā!

Par spīti tam, ka laiks kā nomaldījies bļitkotājs turpina brist uz priekšu pa kalendāra datumiem un  brīvdienas sen jau ir garām, mēs ar prieku kavējamies atmiņās par ziemas brīvlaiku, kas šoreiz drīzāk izvērties par raibu piedzīvojumu un darba pilnu laiku, nevis vienmuļu gulšņāšanu zem izrotātās egles.

Vairāki no mums brīvlaikā cītīgi gatavojās vēstures un citām olimpiādēm.  Paralēli vēstures pētīšanai Ieva Ekša pamanījās izpētīt arī kulinārijas pasauli, mācoties gatavot. Elīza Liekna savukārt katra ,,soča’’ vēlmi ,,saprast matemātiku’’ neatstāja kā 2017. gada apņemšanos, bet gan laicīgi apmeklēja matemātikas konsultācijas. Laura Žeka savas brīvdienas izmantoja ļoti lietderīgi un atrada laiku ne vien draugiem un radiniekiem, bet arī darbam sušī restorānā. Ksenija Šikalova izmantoja brīdi, lai iegrimtu skatuves mākslas pasaulē un, būdama teātra ,,Čaika” kolektīva dalībniece, skatītājus no jauna ievadīja pasakas ,,Princese uz zirņa” notikumos. Elīna Kopteļeva brīvdienas aizvadīja Zviedrijā, savukārt Kima Maskovska un Oskars Ansons ilgāku laiku pavadīja Rīgā. Kima tikās ar draugiem, Oskars  apmeklēja Eiropas jauniešu tikšanos ,,Taizé”, kur piedalījās  diskusijās par aktualitātēm pasaulē, lekcijās, koncertos un lūgšanās. Tāpat brīvlaikā  paguvām noskatīties  seriālu sērijas un izlasīt vairākas grāmatas, arī Alberta Bela romānu“Būris”. Laura Pīpkalēja, mūsu klases cītīgākā lasītāja, 2016. gada nogali pavadīja, turpinot rakstīt savu oriģinālgrāmatu ,,Raganas veiksme”. Taču es, Rēzija, šīs brīvdienas aizvadīju, meistarojot puzurus, ķemmējot suņus, ieslīgstot Harija Potera maratonā  un satiekot sen nesatiktus draugus. Ceram, ka arī Jums veicās tikpat krāsaini!

Vēlam Jums siltas pēdas, sausus degunus un veselu maisu dzīves spara! Lai balti ne vien aiz loga, bet arī domās! Daudz, daudz  varēšanas visai skolas saimei  2.semestrī!

Ar sveicieniem,
12. soči.

Kategorija(s): Soc. aktivitātes

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.