Domina Shopping

timber light Sestdien, 10.decembrī, norisinājās biznesa izglītības biedrības “Junior Achievement” Latvija (JA Latvija) LIAA projekta “Inovāciju motivācijas programma” ietvaros īstenotais skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) Ziemassvētku gadatirgus, kurā varēja iepazīties ar dažādiem skolēnu izveidoto uzņēmumu piedāvātajiem izstrādājumiem. Šogad gadatirgum bija pieteicies rekordliels skolēnu mācību uzņēmumu skaits, kas apliecina, ka biznesa domāšana un uzņēmējspējas jauniešos attīstās arvien plašāk, informēja Jānis Krievāns, “JA Latvija” valdes priekšsēdētājs. Gadatirgus ietvaros notika jauno uzņēmumu vērtēšana un apbalvošana 7 nominācijās – Sociāli atbildīgs uzņēmums, Inovatīva biznesa ideja, Labākais stends, Labākā pārdošanas komanda, Videi draudzīgs produkts, Komerciālākais produkts jeb Labākā dāvana un Uz zināšanām balstīts produkts. SMU vērtēšanu veica pieredzējusi profesionāļu, uzņēmēju un akadēmisko spēku komanda.

Jelgavas Spīdolas ģimnāziju pārstāvēja sešpadsmit kompānijas (septiņas pamatskolas grupā, deviņi vidusskolēnu SMU).

No mūsējiem apbalvojumus ieguva uzņēmums Timber Light (Rūdolfs Bumbieris un Patriks Gulbis) par labāko stendu, bet Light Up (Ralfs Rogaļevs, Toms Sutris un Elgars Rihards) tika izcelti kā labākie uz zināšanām balstītā produkta autori.

Neapšaubāmi, panākums bija arī iekļūšana nominantu kārtā.

Apsveicam apbalvojumu ieguvējus! Liels paldies visiem tirdziņa dalībniekiem, viņu vecākiem un iesaistītajiem skolotājiem!

Kategorija(s): Kom.aktivitātes

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.