„Zelta grauds 2016” skolēnu skatījumā

^00F85EC5A3204397ED779DDCC8E295B79FED13D599B3C7CB69^pimgpsh_fullsize_distr

Jelgavas Spīdolas ģimnāzija jau trešo gadu saņem Izglītības kavlitātes balvu „Zelta grauds 2016”. Mums svarīgs ir Spīdolas skolēnu vērtējums, viedokļi, piemēri par sasniegumiem, emocijas un pārdomas. Tā tapa aptauja „Zelta grauds”, kurā piedalījās mūsu skolas 86 skolēni.

Balva „Zelta grauds 2016” ir pelnīta ar smagu darbu, ieguldītu laiku un zināšanām, ko mums sniedz visgudrākie skolotāji. Tās pamatā ir sasniegumi ZPD, sportā, olimpiādēs, konkursos. Skola tiek vērtēta kā īpaša, „… jo te mācās cilvēki, kuri ir gatavi savā dzīvē kaut ko sasniegt…”. Aptaujā netiek aizmirsta arī pilsētas stipendija skolēniem, par labām labiem sasniegumiem mācībās.

Ir patīkami, ka mūsu skolēni skolu raksturo kā mājīgu un draudzīgu. Skolēnu vērtējumos tiek uzsvērta centība, apņēmība, mērķtiecība, kas ir tikai dažas no minētajām īpašībām, kas veido pamatu mūsu sasniegumiem. Protams, – skolotāji – aktīvi, radoši, atraktīvi, atsaucīgi, saprotoši, jautri un paši gudrākie. Burvīgi un stingri skolotāji, fantastiski un kreatīvi.

No skolēnu aptaujas:
„ Manuprāt tāpēc, ka mūsu skola ir īpaša ar to, ka mēs visi kopā esam kā liela ģimene.Mūsu skolā ir vairāk kā 500 personu un tāpēc mēs esam ļoti stipri.Spīdola ir skola, kas ciena savu valsti un valsts vērtības. Kā zināms šādi cilvēki vienmēr tālu tiek. Mēs esam neatlaidīgi un daudz strādājam. Mūsu skola ir vieta, kur cilvēks kļūst par personību.”

/Alīna Bartkeviča 9.s/

–          „ …Spīdola sagatavo tevi nākotnei !”

–          „ …mums ir daudz vairāk foršu mācību priekšmetu.”

–          „ …Mūsu skola ir vienota un draudzīga. Mēs neesam daudz , bet daram daudz.”

–          „ …par panākumiem un darbu vienmēr ir jāsaņem atalgojumu.”

–          „ …jaunieši ar inovatīvām idejām un neparastām ZPD tēmām!”

–          „ … dēļ tā, ka nav zvana, bērni sāk plānot laiku…”

–          „ … vēlamies pacelt Spīdolu, cik tik augstu var …”

–          „ … Tradīcijas, kas ilgst gadiem ilgi.”

–          „ … Manuprāt Spīdola ir brīnišķīga un atšķirīga skola. Tā nelīdzinās citām. Skola jauniešiem ieliek dzīves pamatu.”

–          „ … spēcīgāka sadarbība skolēniem ar skolotājiem.”

–          „ … radošākā un aizraujošākā skola Jelgavā.”

–          „ … esam vieni no vislabākajiem kolektīviem. Tādi mēs esam Spīdolieši !”

–          „ …Spīdolā skolotāji mācību stundās izmanto labas mācību metodes, kas palīdz attīstīt skolēnu zināšanas un spējas.”

Paldies skolēniem, kuri piedalījās aptaujā!

Bibliotekāre Kadija

Kategorija(s): Konkursi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.