Izsniegti Atestāti un CE sertifikāti!

Veiksmi absolventiem!

30.jūnija pēcpusdienā izsniedzām mūsu 12. klašu absolventiem sen gaidītos CE sertifikātus un Atestātus par iegūtu vidējo izglītību. Pasākumā piedalījās arī Zemgales ziņu pārstāvji, tādēļ citēšu žurnālistes Lāsmas Antonēvičas rakstīto par skolu.

«Eksāmenu rezultāti kopumā ir labi. Priecē, ka klases cita no citas īpaši neatpaliek un ir stipras sev raksturīgajos priekšmetos,» saņemot centralizēto eksāmenu rezultātus, pirmo iespaidu atklāj Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas direktore Ilze Vilkārse. Šogad eksāmenu pārsteigums un prieks skolā ir Dāvis Šļumba, kurš matemātikā visās daļās ieguvis 100 procentu.

Spīdolas ģimnāzijā eksāmenos vislabāk veicies komercnovirziena klasei, kā vidējais vērtējums bija 70 procenti. «Eksāmenu rezultātos prieks ir par matemātiku, kur ieguvu vairāk procentu, nekā biju cerējis. Savukārt vilšanās ir ķīmijā. Gribēju 90 procentus, bet dabūju 67. Vispār es šo eksāmenu gandrīz nogulēju – pamodos 20 minūtes pirms sākuma,» vērtē viens no labākajiem «komerčiem» Artūrs Niklāvs Jefremovs. Tomēr saņemtie vērtējumi puiša nākotni īpaši neietekmēšot, jo viņš jau veiksmīgi iestājies Stokholmas Ekonomikas augstskolā Rīgā, lai studētu biznesu un ekonomiku.

Vērtējot individuāli, visaugstākos procentus Spīdolas ģimnāzijā saņēma Mārīte Putna (88,33), Endijs Titomers (85,67), Alise Šuliņa (84,5), Helēna Juta Sarkisjane (82) un Dāvis Šļumba (80,75). Savukārt visaugstāko C1 līmeni angļu valodā, kas pienākas par vismaz 95 procentiem, ieguva Laura Beņķīte, Valdemārs Reinbergs, kā arī Mārīte un Alise.

Jelgavas Spīdolas ģimnāziju šogad absolvēja 63 audzēkņi, bet kopumā vidējo izglītību ieguvuši 378 pilsētas, 139 Jelgavas novada un 26 Ozolnieku novada skolēni.

Atgādinu, ka augusta pēdējā sestdienā (27.augustā) ap plkst. 14 satiekamies Direktores dārzā (šogad Baldonē). Būs prieks dzirdēt, kā Jums visiem klājies. Kā vienmēr tiek gaidīti arī citu gadu absolventi.

Lai, Jums, mīļie, jauka vasara un veicas izvēlēties un trāpīt īstajās augstskolās tālākajām studijām.

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.