Spīdola projektā

Spīdola projekta “Samsung skola nākotnei” finiša taisnē

SSN_230316_Kristaps-Lapiks-foto-20

Spīdolas ģimnāzija 2016. gadā izcīnīja iespēju piedalīties ļoti nozīmīgā Samsung atbalstītā projektā, kas vērsts uz mūsdienīgāka mācību procesa organizēšanu. Esam iegājuši projekta “Samsung skola nākotnei” finiša taisnē. Samsung skolas apmācībās četros moduļos nenogurstoši apguvām arvien jaunas zināšanas un metodes informācijas tehnoloģiju izmantošanā.
Šķiet, ka mūsu spējām nav robežu. Esam izveidojušas blogus, animācijas filmu, uzfilmējušas nelielu īsfilmu par skolas ikdienu un mācību procesu, veidojušas dažādas stundas, kopā ar skolēniem čatojušas WhatsApp un Google.doc.
Pirmdien viesojāmies portālā uzdevumi.lv pie sava mentora un padomdevēja Edgara, un kā vienmēr guvām konstruktīvu enerģijas un iedvesmas dzirksti.
Pēdējās 4.moduļa nodarbības notika Latvijas televīzijā. Visu garo dienu pavadījām 6. studijā un pat nenojautām, ka tas beigsies ar uzstāšanos un filmēšanu. Aprīkotas ar mikrofoniem, skatuves rampu gaismā piecās minūtēs centāmies sniegt vēstījumu par mūsu skolu, par mūsu ideāliem, ikdienu un izaicinājumiem. Līdz 25.aprīlim 15 Latvijas skolu komandas iesniedz atskaiti par dalību Samsung projektā, vēstot par līdzšinējiem sasniegumiem un plānoto skolas attīstību nākotnē, jēgpilnāk iekļaujot mācību procesā mūsdienu informācijas tehnoloģijas.
Esam gatavas startēt finālā. Mums vajadzīgs visu jūsu atbalsts un iesaistīšanās.

Turiet visi par mums īkšķus.

IMG_6448

Spīdolas SSN komanda: Ilze, Marita, Dzintra un Margita

Kategorija(s): Konkursi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.