StartUp

2. aprīlī Biznesa augstskolas Turība StartUp Akadēmijas dalībnieki viesojās Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā, lai dalītos pieredzē un zināšanās ar vidusskolēniem, kuriem ir interese par uzņēmējdarbību, kā arī rosinātu viņus pētīt un analizēt dažādus biznesa procesus.

Vizītes ietvaros StartUp Akadēmijas mentors Ralfs Minkevičs īsumā prezentēja StartUp Akadēmijas konceptu un pastāstīja par Biznesa augstskolas Turība piedāvātajām studiju iespējām.

StartUp Akadēmijas studenti Edgars un Jānis, kā arī tās mentors Ralfs sniedza jauniešiem praktiskus pārdošanas padomus. Skolēni aktīvi iesaistījās diskusijās un vaicāja interesējošus jautājumus.

Diskusijām sekoja praktiskie uzdevumi, kuru ietvaros Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas audzēkņi tika sadalīti divās komandās, kuras sacentās, pildot uzdevumu – pārdodot žūrijas pārstāvjiem SIA “Motiva Latvija” produkciju – žalūzijas.

Skolēni ar interesi piedalījās pārdošanas simulācijā, sadalīja pienākumus komandas biedriem, aizrautīgi veidoja prezentācijas, radīja uzņēmumu nosaukumus, logotipus, kā arī izmantoja internetā publiski pieejamo informāciju par reāli eksistējošiem uzņēmumiem.

Komandas “Rullo A” un “Re žalūzijas” lieliski tika galā ar izvirzītajiem uzdevumiem, enerģiski prezentēja savus uzņēmumus un sniedza pārliecinošus argumentus, ka tieši viņu pārstāvētā uzņēmuma žalūzijas ir piemērotākās žūrijas prasībām.

Apkopojot žūrijas rezultātus, pārāka izrādījās komanda SIA “Re žalūzijas”, tomēr galveno balvu – vizīti uz Nordic Club House Biznesa augstskolas Turība StartUp Akadēmijas biedri izlēma piešķirt abām komandām. Šoreiz uzvarēja draudzība.

1.vieta- Elīza Antēna, Ritvars Osis, Ralfs Rogaļevs, Ronalds Josts

2.vieta- Raitis Grundulis, Raitis Žebrovskis, Kartrīna Sakalauska, Linda Daubure

No biznesa augstskolas Turība mājas lapas

Kategorija(s): Kom.aktivitātes, Konkursi

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.