LĪDERIS

Sveiks, Spīdolieti!

Mani sauc Vēsma un pagājušogad es piedalījos Junior Achievement Latvija jaunajā „Līderu” programmā. Ja vēl neesi dzirdējis par šo programmu, tad ieklausies, jo pieteikšanās beidzas jau 15. oktobrī!

Lideru programma 143

Līderu programma ir unikāla programma visā pasaulē. Tās ietvaros tiek attīstītas jaunieša līdera prasmes un pilnveidota tā personība, kā arī izveidots kāds paša izvēlēts sociāls projekts. Taču, tās nav tikai apmācības un pieraksti, tā ir vienreizēja pieredze, un, ja TU uzskati, ka tev piemīt līdera īpašības un nākotnē vēlies par tādu kļūt, tad noteikti piesakies, jo:

  • Programmas ietvaros tev tiks piešķirts mentors, sabiedrībā pazīstams līderis, kas palīdzēs tev attīstīt gan savu projektu, gan sniegs padomus un parādīs, ko nozīmē līderība ikdienā, darbā un sabiedrībā. Pagājušogad par mentoriem kļuva: Aigars Rostovskis, Aiva Vīksna, Maksims Jegorovs, Dana Reizniece-Ozola, Ilze Viņķele, Irina Pīgozne, Jānis Buks, Juris Gulbis, Mārcis Auziņš, Mārtiņš Bičevskis un Guntars Kokorevičs.
  • Tev tiks piešķirts ne tikai mentors, bet arī koučs (personības treneris), kas palīdzēs tikt pāri grūtībām, ar kurām sastapsies projekta laikā, kā arī, iemācīs, kā sevi motivēt.
  • Programmas laikā ar pārējiem potenciālajiem līderiem notiks meistarklases, kurās mācīsieties līderismu, pielietosiet iemācīto praksē, bet galu galā kopā pavadīsiet fantastiski laiku, jo programmā ir padomāts, lai būtu ne tikai izglītojoši, bet arī interesanti!
  • Tomēr, kas ir ļoti svarīgi, taču nav minēts programmas aprakstā, TIE IR KONTAKTI! Iegūtie draugi, iespējams, nākotnē būs tavi sadarbības partneri, iegūtie kontakti palīdzēs brīžos, kad vēlēsies izvērsties, taču piedāvātās iespējas mudinās tevi sasniegt teju jebko! Un, tas būs arī izcils ierakts tavā CV!

Lideru programma 207lideru_programma

Tieši tāpēc – PIESAKIES! Tu to nenožēlosi!

Vairāk par programmu – http://jal.lv/news/551

Pieteikties – http://upload.jal.lv/?id=221

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.