Zinību diena

zin_diena-25

1.septembra rīts, plkst. 9:50. Lielākā daļa skolēnu jau ir ieradušies Ģederta Eliasa Vēstures un mākslas muzejā. Jūtams prieks par satikšanos. Nu jau arī jaunie ( galvenokārt 7. un 10.klašu , kā citu klašu)  Spīdolas  skolēni kāpj lejā no otrā stāva zāles, kur notika svinīgais pasākums tieši tiem, kas iestājušies Spīdolas saimē. Visi skolēni pamazām atrod savas klases atrašanās vietu pie muzeja. Diemžēl šogad neiepriecina saulīte, bet gan vēss rudens lietus.

Zin_diena-19

Svinīgais pasākums sākas ar skolas direktores I. Vilkārses,  muzeja pārstāves M. Kauperes un bijušās skolas absolventes Leldes Čukures uzrunu. Kad visas runas ir beigušās, atskan skolas himna un tad – stāšanās  gājienam. Ar raitu soli iesākas lieliskā skolas tradīcija, ik pa brīdim var vērot, kā garām paskrien kāds no skolas fotogrāfiem, bet pilsētnieki vēro ielu malās gājienu, kas liecina, ka atkal jau sācies skolas un mācību laiks. Un kā jau katru gadu, arī šogad satiksme tiek apturēta, lai droši varam nokļūt  līdz skolai. Ierodoties  laipni sveicina skolas vadība ar jauku raksturojumu par katru klasi, tāpēc, neskatoties uz lietu, skaļi uzgavilējam. Kad visi ir tikuši līdz savām klasēm, sākas pirmā šī gada klases stunda – 2015./2016. mācību gads ir sācies.

Lai visiem spīdolēniem rosīgs un aktīvs, bagāts un daudzsološs, radošs un apņēmības pilns laiks! Lai veiksme gan skolas mācībās, gan sabiedriskajā aktivitātē, kā arī daudz sasniegumu, kuri sniedz gandarījumu katram, bet arī spodrina Spīdolas ģimnāzijas vārdu! Izturību, izpratni un sadarbību skolotājiem un vecākiem!

Mēs esam tas, kā sevi parādām!

Elīna Marcinkeviča (10.kom.)

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.