VILCES SPORTA DIENA!

Piektdien, 4.septembrī, līdz ar pēdējiem saules stariem, rudeni sagaidot un jauno mācību gadu ievadot, Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas kolektīvam bija  tradicionālā Sporta diena Vilces Zaķu pļavā. Kā jau katru gadu, arī šogad skolēniem tika dota iespēja mēroties spēkiem, izjust kopības sajūtu un pierādīt pašiem sevi gan komandas, gan individuālajos sporta veidos – klase pret klasi, skolēns pret skolēnu, taču klasi   vienotības gars nepameta ne uz mirkli!

Tomēr jāatzīst, ka mūsu sportisti būtu guvuši tikai pusi no panākumiem, ja visu dienu  ar atbalsta saucieniem, platiem smaidiem un motivējošiem vārdiem  tiem nebūtu ticējuši  klasesbiedri. Taisnība tam, kurš teicis : “Kopā būšanā ir spēks!” Kā jau katru gadu, ievērojot tradīciju, kā arī skolēnu un skolotāju ģimeniskās attiecības, abas puses spēkojās virves vilkšanā. Izvērtējot rezultātus,  secinājums ir tikai viens – skolotāji var atvilkt elpu, bet skolēniem priekšā ir 365 dienas veselīgas ēšanas, vingrošanas un hanteļu cilāšanas, lai nākamgad mēģinātu vēlreiz un būtu konkurētspējīgi pretinieki allaž fiziski sagatavotajiem skolotājiem. Spīdolieši ir gandarīti par paveikto, garā vienoti un ar tādu pašu cīņas sparu gatavi mesties  mācībās, nekad nepadoties, ticēt citiem un – pats galvenais – sev!

Paldies sporta skolotājiem J. Blumbergai un J.Rihardam, paldies visiem spīdoliešiem, kas piedalījās sporta aktivitātēs, kā arī tiesāja.

Vilces Sporta dienas rezultāti

Elizabete Vīksniņa ( 10.kom.)

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.