Franču kultūras pasākums ģimnāzijā

Jau trešo gadu mūsu franču valodas skolotāja Inga Branta mācību procesu padarīja vēl interesantāku, rīkojot Francijas kultūras pēcpusdienu Spīdolas ģimnāzijā, kas norisinājās 10. aprīlī.

Ja iepriekšējie vakari bija kā iesildīšanās, šajā gadā skolotāja bija sagatavojusi visdažādākās aktivitātes, kurās iesaistījās visas vidusskolas soc novirziena klases un arī soču absolventi. Pasākuma ievadā katrai grupai vajadzēja parādīt iepazīšanās priekšnesumu, kā pirmās drosminieces bijām mēs, 12.soc. klase, ar dziesmu popūriju.

Laika gaitā jau visi dalībnieki atraisījās, jokojās un nekautrējās atbildēt uz jautājumiem par Francijas kultūru, kurā tika noskaidrotas pirmo trīs vietu ieguvējas no visu dalībnieku pulka. Ar skolotājas sarakstītiem vārdiem uz vietas tika komponēta dziesma, kuras izpildījumā mums visiem bija iespēja piedalīties! Pēc skriešanas aktivitātēm koridorā iestiprinājāmies ar gardajiem sieriem, kūkām, saldumiem, augļiem un tēju, lai varētu turpināt dažādo uzdevumu veikšanu, tai skaitā franču dziesmu atpazīšanu, personu vārdu minēšanu u.c.

Pasākuma izskaņā skolotāja no sirds pateicās ikvienam aktīvistam, kurš uzvarēja pēcpusdienas konkursos, pie gardas dāvanas ar Francijas labumiem tika klase ar lielāko punktu skaitu visos uzdevumos, tāpat tika sveiktas visas olimpiāžu dalībnieces, kuras guva panākumus gan novadā, gan valstī, pārstāvot mūsu skolu.

Tāpēc, SOČI, nelaidiet garām iespēju pavisam citādi pavadīt piektdienas pēcpusdienu arī citus gadus! Piedalieties konkursos un olimpiādēs, uz kurām aicina skolotāja – balvas un gandarījums garantēts!

Paldies skolotājai Ingai par dāsnumu un mūsu pamudināšanu uz labiem darbiem! Ir prieks censties!

Linda Bēvalde, 12.soc.

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.