“Going Further Along the Baltic Way!”

Šī gada 7. novembrī trīs Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas skolēni – Linda Bēvalde, Gerda Poota un Edgars Drusts – devās uz Valmieras pamatskolu, kurā noritēja Starptautisks Baltijas valstu skolu pašpārvalžu forums “Going Further Along the Baltic Way!” par godu Baltijas Ceļa 25. gadam.

Linda


Piektdienas rītā izbraucām no Jelgavas jau pirms plkst. 7:00 rītā, lai līdz 10:00 paspētu ierasties uz foruma reģistrāciju. Pasākuma norises valoda – angļu. Jau no plkst. 10:00 līdz pat 16:20 piedalījāmies visās foruma aktivitātēs: klausījāmies vieslektorus (Danutu Dūru, Martinu Andrelleru, Mārtiņu Ķikutu), iesaistījāmis grupu darbos ar citiem latviešiem, kā arī ar kaimiņvalstu pārstāvjiem no Lietuvas un Igaunijas pašpārvaldēm, spriedām un klāstījām citiem savu viedokli par Baltijas Ceļa nozīmi. Pēc nelielas foto un kafijas pauzes turpinājām darbu un katrs izvēlējāmies grupu, kurā turpināsim strādāt ar kādu noteiktu tematu saistībā ar Baltijas Ceļu. Pēc ilgām diskusijām un spraiga grupu darba prezentējām paveikto pārējiem dalībniekiem un bijām jau nonākuši līdz dalībnieku apbalvošanai. Tā kā visus mājasdarbus bijām atbildīgi veikuši – izveidojām Facebook lapu savam parlamentam un iesūtījām video par tēmu – tikām apbalvoti ar atzinības rakstu, katrs saņēmām uz vietas uzņemto fotogrāfiju un citas lietas piemiņai no konferences.
Šeit iespējams mūsu piektdienu redzēt organizatoru fotogrāfijās – https://www.facebook.com/media/set/?set=a.547893078685478.1073741833.349744228500365&type=1

Arī pieejama saite uz mūsu veidoto video Baltijas Ceļam – https://www.youtube.com/watch?v=FEHlwzq9KFs&feature=youtu.be

Linda Bēvalde 12.soc.

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.