Dzejas pasākums “Laiku lokos”

17. oktobrī skolas zālē 7. stundas laikā notika dzejas pasākums par godu dzejas dienām. Šāda veida pasākums Spīdolas skolai jau ir kļuvis par tradīciju, kad katru gadu jaunieši no Spīdolas lasa savu dzeju.

DSCF0937.sized

Katru gadu šim pasākumam ir cita tematika un šogad pasākumam par tēmu tika izvēlēts filozofisks un domas raisošs nosaukums – “Laiku lokos”.
Pavisam dzeju lasīja 43 skolēni – 25 no vidusskolas un 18 no pamatskolas. Visus dzejas lasījumus vērtēja žūrija, kuru pārstāvēja Gaitis Grūtups, Vija Zelmene, Vitālijs Upenieks un Arvīds Matisons.Šo pasākumu kuplināja mūziķi Toms Kagainis un Austra Apsīte, radot piemērotu atmosfēru šim radošajam konkursam.

Kopumā pasākums bija ļoti interesants un izdevies, jo skolēni apliecināja sevi kā radītspējīgus un talantīgus autorus. Vislabākie dzejoļi, tāpat kā iepriekšējā gadā, tiks apkopoti dzejoļu grāmatā, kuru būs iespējams izlasīt nākošajā gadā, bet iepriekšējā konkursa autoru garadarbus – šogad, ap novembri. Atliek tikai gaidīt nākošo konkursu, lai dzejas baudītāji varētu nākt un klausīties jaunus dzejoļus un dzejas radītāji varētu dalīties ar citiem saviem darbiem.

Sagatavoja Līva Siliņa, 9.soc.

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.