Aicinājums apmeklēt ziedojumu tirdziņu!!!

Labdien,

Laipni lūgti šo trešdien, 8.janvārī, Vecāku dienas ietvaros apmeklēt ziedojumu tirdziņu, kurā 7.soc. klases meitenes pārdos pašu zīmētās un apdrukātās iepirkumu somas.

Šīs somas (platums 43 x augstums 37 x dziļums 9 cm) ir reizē gan mākslas darbs (veidotas pēc interesantākajām klases skicēm un iespiestas vizuālās mākslas skolotājas Daces Lejējas vadībā), gan arī ļoti praktiskas – tās ir melnā krāsā, šūtas no izturīga un pabieza (330 g/m2) kokvilnas auduma, ar izplešamām ielocēm sānos un apakšdaļā (tātad ļoti piemērotas arī tetrapaku pārnešanai no veikala). Somas apdrukātas ar kvalitatīvām tekstilkrāsām, kas ikdienā nesmērēsies, taču ieteicams mazgāt ar rokām līdz 30ºC temperatūrā.

Meitenes ļoti centās, tāpēc, cerams, ka pratīsiet novērtēt. Piedāvājumā ir 38 somas, visām ir viena cena – 5 eiro. Puse par somām saņemtās naudas kā ziedojums nonāks skolas -, otra puse – klases fondā.

35 somas un darba procesu iespējams aplūkot http://spidola.org/ziedojumu-tirdzins-8-janvari/. Ja vēlaties jau iepriekš rezervēt kādu no somām (un samaksāt klātienē 8.janvārī), lūdzu, rakstiet uz e-pastu info@spidola.org, norādot kārotās somas numuru un savu vārdu.

Cerībā, ka pasākums izdosies un ka turpmākajos ziedojumu tirdziņos 7.soc. klasei pievienosies arī citu klašu skolēni un vecāki, uz tikšanos Vecāku dienā 8.janvārī 15.30!


Cieņā,
Imants Čaklais

Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas

padomes priekšsēdētājs

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Pievienot komentāru

Tev jāielogojas, lai pievienotu komentāru.