Tehniskās Jaunrades dienas Jelgavā

Aicinām pieteikties!

TJD_13_plakaats_v3

Sestdien, 23.novembrī, no plkst. 11.30 līdz 17.30 Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra telpās ikkatrs tiek aicināts uz tehniskām aktivitātēm.
Tehniskās Jaunrades dienās tiek aicināti visi interesenti, kas vēlās iepazīties un apgūt šķietami sarežģīto inženierzinātņu pamatus, konstruējot robotus, būvējot lidmodeļus un laiviņas, veidojot elektromagnētiskā lauka detektorus un spageti tiltus, kā arī iejūtoties alķīmiķa lomā un pētot audumu īpašības. Darbosies ķīmijas laboratorija, Robotikas darbnīcas “Līnijsekotāji” un “Tarantulboti”, mehānikas praktikumi “Lidmodeļi” un “Laiviņas”. Elektrostacijā taps elektrodetektors.
Visas dienas garumā būs iespējams vērot vērot ķīmijas un fizikas eksperimentu paraugdemonstrējumus, interaktīvā veidā iepazīties ar studiju un karjeras iespējās dabas un inženierzinātņu jomā, spēlēt FIZMIX.lv interaktīvo spēli un izmēģināt citas lietderīgas izklaides.
Lai piedalītos darbnīcās un praktikumos, savlaicīgi jāreģistrējas www.tjd.lv, kur ir pieejama izsmeļoša informācija par aktivitātēm un dalībnieku anketas. Dalība ir bezmaksas.

Preses relize_Jelgava

TJD_13_programma

Grupas pieteikums’2013

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.