Apsveicam ar Jelgavas Domes apbalvojumu skolotāju Daigu Krišāni

CIMG5691

Skolotāju dienas priekšvakarā pašvaldības paldies par radošu, kvalitatīvu, godprātīgu, kā arī ilggadēju darbu saņēma 36 Jelgavas pedagogi, pirmsskolas izglītības skolotāji un skolu saimnieki. Viņu vidū bija arī Spīdolas ģimnāzijas latviešu valodas un literatūras skolotāja Daiga Krišāne.

Skolotāju izvirzot, mēs par viņu rakstījām:

„Skolotāja Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā strādā jau 16 gadus, ir bijusi četru izlaiduma klašu audzinātāja. Mūsdienu globalizācijas apstākļos skolotāja prot pamatot, ka dzimtās valodas prasmes ir viena no cilvēka vizītkartēm. Viņa audzina skolēnos cieņu un mīlestību ne tikai pret dzimto valodu un literatūru, bet veido jauniešos vērtējošu un pozitīvu skatījumu uz pasauli. Skolotāja Daiga spēj iedrošināt un pamudināt savus skolēnus daudzpusīgām aktivitātēm: dalībai mācību olimpiādēs, radošo darbu konkursos un skatēs, pētnieciskai darbībai, kā arī sporta aktivitātēm, gūstot pilsētas un valsts līmeņa atzinības un apbalvojumus.

Dziļums, miers un stabilitāte. Tās ir īpašības, kuras raksturo skolotājas Daigas personību un attieksmi pret dzīvi kopumā. Skolotāja katrā sīkumā spēj ieraudzīt labo un skolēni vienmēr sastopas ar savas skolotājas gaišu smaidu un optimismu.

Skolotāja Daiga no sirds vēlas pasauli darīt labāku…

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.