Sveicam par labiem biznesa plāniem

Sigitas Raguckas-Ragovskas un Lidijas Avotiņas (12.kom) biznesa ideja par skolēnu mācību firmu ražotās produkcijas veikala izveidi saņēmusi simpātiju balvu biznesa izglītības biedrības «Junior Achievement-Young Enterprise Latvija» rīkotajā Latvijas biznesa plānu konkursā.

Ilggadēja Biznesa plānu konkursa atbalstītāja – Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere pasniedza simpātiju balvu Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas audzēknēm Sigitai Raguckai – Ragovksai un Lidijai Avotiņai (skolotāja – Inta Jorniņa) par ieceri attīstīt Skolēnu mācību uzņēmumu saražoto produktu realizēšanas iespējas, veidojot īpašu veikalu. „Eiropas Savienībā jauniešu bezdarbs ir aktuāla problēma, kuru jūs aktīvi palīdzat risināt, rakstot un pēc tam arī dzīvē realizējot savas inovatīvās biznesa idejas. Iesaistoties uzņēmējdarbībā, jūs ne tikai iegūstat vērtīgu pirmo darba pieredzi, bet arī kļūstat par labu piemēru ikvienam Latvijā, ar ko jūs varat patiesi lepoties,”” savā uzrunā uzsvēra Eiropas Parlamenta deputāte, profesore, ekonomikas doktore un Latvijas Ekonomikas attīstības foruma prezidente Inese Vaidere.

Par konkursa uzvarētājiem atzīti Mairis Gailums un Sintija Toma no Madonas Valsts ģimnāzijas, kuri savu biznesa ideju attīstījuši arī praksē, dibinot skolēnu mācību uzņēmumu «Dream Sleep»

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.