Ēnu dienas 2013

ib

Ēnu diena ir pasaulē populāra karjeras izglītības akcija, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Šogad skolēniem būs iespēja ēnot kādas interesantas profesijas darba pārstāvja ikdienu 13. februārī. Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar darba iespējām nākotnē un palīdzēt izvēlēties nākotnes darba profesiju, kā arī cītīgāk pievērsties mācību darbam, lai varētu īstenot sevis izvēlēto mērķi.

Ēnojot skolēns pavada ne tikai neaizmirstamu laiku, bet arī gūst pieredzi. Ja vēl neesi izvēlējies, ko ēnot, sevis interesējošo profesiju palīdzēs izvēlēties mājaslapa http://www.enudiena.lv/, pieteikšanās ir līdz 30. janvārim. Drīzumā būs arī informācija par ēnošanas iespējām Jelgavā.

Veiksmes stāsts. Mūsu skolas 12. kom. klases skolniece Ilze Bērziņa savas apņēmības vadīta, pieteicās stjuarta ēnošanai, kā arī guva iespēju ēnot šo interesanto profesiju. Viņai bija iespēja doties ar „Airbaltic” ar reisu Rīga – Hamburga, meitenei bija iespēja brokastīs ēst Mārtiņa Rītiņa gatavotos labumus, kā arī iepazīties ar pilotiem un viņu darbu. Tā kā neesi slinks, piesakies arī tu „Ēnu dienai 2012”!

Ja Tev ir nepieciešama palīdzība atrast ēnošanas iespējas, vari vērsties pie skolotājas Dzintras Aplokas vai 12. kom. klases skolnieces Ilzes Okmanes (ilzeokmane321@tvnet.lv).

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.