Semināri Zemgales jauniešiem par inovatīvu uzņēmējdarbību un atbalsta iespējām

seminars_jauniesiem_zemgale

Lai sekmētu jauniešu izaugsmi un interesi attīstīt savas biznesa idejas pēc izglītības iegūšanas, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) novembrī Zemgales reģiona 10.-12.klašu skolēniem rīkos četrus seminārus par uzņēmējdarbību, radošiem biznesa risinājumiem un atbalsta iespējām, ko vadīs biznesa konsultants Claudio Andreas Rivera.

Kopumā četros semināros Zemgalē 10.-12.klašu skolēni varēs iepazīties ar Latvijas un ārzemju uzņēmumu veiksmes stāstiem, radoša biznesa attīstības metodēm, komandas veidošanas pamatiem, līdzekļu piesaistīšanas iespējām un produkta virzīšanu tirgū, kā arī praktiski varēs izstrādāt savu pirmo biznesa plānu. No Spīdolas ģimnāzijas piedalīsies 10.kom. klase.Seminārus vadīs pieredzējušais Rīgas Biznesa skolas Studiju programmas Vadīšana starptautiskos uzņēmumos direktors, uzņēmējs un biznesa konsultants MBA, Dr. oec. Claudio Andres Rivera. Kā neatkarīgs konsultants viņš darbojas vairākos projektos ar cilvēku resursiem, informācijas tehnoloģiju biznesu, pētījumiem un apmācību saistītiem projektiem. No 2006. gada līdz šodienai Claudio veic Spānijas Bezvadu Telekomunikācijas kompānijas konsultēšanu par starptautisku darbības izvēršanu Austrumeiropā un Kanādā.

Semināru laiki un norises vietas:

5.novembrī, sākums plkst.: 10:00, Dobeles Amatniecības un vispārizglītojošā vidusskolā;

6.novembrī, sākums plkst.: 10:00, Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā;

7.novembrī, sākums plkst.: 10:00, Aizkraukles novada ģimnāzijā;

8.novembrī, sākums plkst.: 10:00, Bauskas Valsts ģimnāzijā.

LIAA no š.g. 17.septembra līdz 23.novembrim Kurzemes, Latgales, Vidzemes, Zemgales un Rīgas reģionos rīkos kopumā divdesmit seminārus par uzņēmējdarbības būtību un inovācijas atbalsta iespējām, motivējot vidējās izglītības iestāžu jauniešus pēc izglītības iegūšanas iesaistīties uzņēmējdarbībā.

Semināri notiek sadarbībā  ar Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlamentu un tiek īstenoti LIAA projekta „Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Pievienot komentāru

Tev jāielogojas, lai pievienotu komentāru.