Centralizēto eksāmenu rezultāti

Noslēdzies mācību gads. Uzņemtas sešas jaunas klases (trīs 7.klases un trīs 10.klases)- kopā 169 jauni skolēni.

Arī 12.klašu absolventi saņēmuši savus atestātus un CE sertifikātus. Esam lepni un gandarīti par šī mācību gada rezultātiem. Skola kopumā saņēmusi 88,7% ABC līmeņus valsts centralizētajos eksāmenos, pārsniedzot pagājušā gada rezultātus par gandrīz 9%.  Īpaši esam priecīgi par saņemtajiem 80,3% augstajiem vērtējumiem matemātikā.

Visizcilākie sasniegumi ir komercklasei (96,4%), tajā skaitā matemātikā saņemti ABC līmeņi 92,3% skolēniem, latviešu valodā un literatūrā un krievu valodā 100% skolēniem un angļu valodā 96,2% skolēniem.

Visveiksmīgāk savos profilējošajos priekšmetos startējuši mūsu SOČI (sociālā un humanitārā virziena klase) gan latviešu valodā un literatūrā, gan angļu valodā, gan Latvijas un pasaules vēsturē saņemot 100% ABC līmeņus. Soči kopā saņēmuši 90,1% ABC līmeņu vērtējumus.

Vispārizglītojošā virziena klasei vislabāk paveicies un visvairāk ABC līmeņi saņemti krievu valodā (100 %), angļu valodā (91,3%), latviešu valodā (88%) un matemātikā (80%) . Kopumā saņemot 81% ABC līmeņu vērtējumus.

Ja vērtējam skolēnu zināšanas kopumā, tad esam sasnieguši, mūsuprāt, teicamus vērtējumus, jo skolā kopā vairāk nekā puse skolēnu saņēmuši tieši A un B līmeņus (55,65), kaut gan valstī lielākoties skolēni uzrādījuši C un D līmeņu zināšanas. Vēsturē AB līmeņi ir 83,3% skolēniem, Angļu valodā- 72,5% skolēniem, latviešu valodā un literatūrā59,1% skolēniem.

Paldies visiem  skolotājiem par ieguldīto darbu, pacietību un atbalstu mūsu jauniešiem un paldies skolēniem par ikdienas čaklo mācīšanos vai spēju mobilizēties un saņemties tiem, kuri ikdienā bija paslinkojuši.

Šī gada absolventi uzlikuši smagu atbildību nākošajam izlaidumam. Centīgi jāmācās, lai noturētu šos augstos rezultātus!!!

Jauku Jums visiem vasaru!!

Un absolventiem veiksmīgu startu savās izvēlētajās augstskolās! Un uz tikšanos augusta pēdējā svētdienā 26.augustā ap pulksten 14.00 manā dārzā.

Jūsu direktore Ilze Vilkārse  🙂

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Pievienot komentāru

Tev jāielogojas, lai pievienotu komentāru.