Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā strādās Iespējamās misijas skolotāja Ieva.

5.jūnijā Izglītības un zinātnes ministrijas telpās sabiedrību iepazīstināja ar programmas „Iespējamā misija” (IM) Piekto iesaukumu – 21 jaunieti, kurš kā savu nākošo profesionālo izaicinājumu izvēlējies darbu skolā.

img_2417

Interesi par dalību programmā šogad izrādīja rekordliels skaits un 299 pieteicās programmai. Rūpīgā atlasē, vērtējot kandidātu līdzšinējos akadēmiskos un profesionālos sasniegumus, sadarbības un komunikācijas prasmes, mērķtiecību un neatlaidību un, lielu vērību pievēršot dalībnieka motivācijai iesaistīties Iespējamā misijā, tika izvēlēts 21 dalībnieks. Konkurss uz vienu programmas dalībnieku ir 12 kandidāti.

ieva_minica

Esam lepni, ka, pēc viesošanās Spīdolas ģimnāzijā, ar nākamo gadu  strādāt mūsu skolā piekrita jaunā skolotāja Ieva Miniča, kura mācīs vidusskolā dabaszinības un pamatskolā vadīs fakultatīvas nodarbības vides virziena klasēm.

Ievai Miničai ir bakalaura un maģistra grāds, kas iegūts Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātē. Ieva ir aktīvi darbojusies LU Bioloģijas studentu asociācijā (LUBSA). Tā ietvaros viņa organizējusi trīs konferences, lai studentiem, kas darbojas zinātnē, būtu iespēja iepazīstināt ar saviem pētījumiem.

Skolēniem Ieva vēlas parādīt, ka eksaktie priekšmeti ir ļoti interesanti, tādejādi laužot priekšstatu par šīm zinībām kā grūtām un sarežģītām. Skolotājas aizraušanās ir astronomija, tādēļ ceram, ka arī mūsu skolēniem tā kļūs interesantāka Arī skolēnos Ieva gribētu rosināt zinātkāri. „Jo vairāk tu jautāsi, jo vairāk tev būs atbildes, un no tām vairāk radīsies jautājumi. Vēlos radīt skolēnos šo jautājumu lavīnu!”

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.