Francijas pavasaris atkal Jelgavā!!!

27. martā Jelgavā ieradās oficiālā delegācija un franču mūziķi ar Ruelmalmezonas Konservatorijas direktoru Žanu-Luku Turrē. Jelgavas kultūras namā bez maksas ikvienam interesentam bija iespēja izbaudīt franču kultūru koncertu. Koncertu izpildīja Ruelmalmezonas konservatorijas audzēkņi Batpists Andrē, Šarls Kudrē un Juka Inuzuka. Koncerta otrajā daļā skanēja franču šansoni dziedātājas Inetas Rudzītes un akardeonista Kaspara Gulbja sniegumā. Pasākumā interesantu prezentāciju sniedza arī Jelgavas Amatu vidusskolas skolēni.

Latvijas-Francijas sadarbības festivāls «Francijas pavasaris atkal Jelgavā» ir tradīcijas turpinājums 2007.gada notikumiem, kad pilsētā viesojās Ruelmalmezonas pašvaldības pārstāvji un augsta ranga amatpersonas no Francijas – speciālisti ekonomikas, izglītības, sporta, sabiedriskās drošības un mājokļa apsaimniekošanas, kā arī kultūras un labklājības jautājumos un uzņēmēju delegācija.
Mēs, Artūrs Lapiņš un Matīss Čukurs, izsakam lielu pateicību Ritmai Tīrumniecei un Intai Jorniņai par iespēju apmeklēt šo koncertu.

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.