Lāses kauss 2012

DSCF8227a DSCF0238a

2012. gada 8. martā mūsu skolas volejbola komandas piedalījās sacensību „Lāses kauss 2012” pusfinālā. Puišu komanda ieguva 3.vietu, taču meiteņu komanda 2.vietu, kā rezultāta neviena no komandām netika uz finālu. Taču veiksme bija mūsu pusē, un pateicoties Ventspils komandai, kas atteicās ierasties, mums tika dota šī ekskluzīvā iespēja pārstāvēt Spīdolas ģimnāziju „Lāses kausa 2012” finālā. Finālā mūsu skolas komandu pārstāvēja Ilze Okamne(11.kom.), Ilze Bērziņa(11.kom.), Agita Siliņa(11.kom.), Sanita Kaulēna(11.visp.), Ksritiāna Sālzirne(12.kom.), Oļesja Aļeksova(12.kom.) un Sintija Šteinberga(10.soc.).

DSCF0240a„Lāses kauss 2012” norisinājās 2012.gada 24.martā Rīgas olimpiskajā Skonto hallē. Finālā kopā piedalījās 116 labākās komandas no visas Latvijas. Katra spēle norisinājās 8 minūtes, un pasākuma organizatori bija parūpējušies ne tikai par dažādām aktivitātēm spēļu starplaikos, bet arī par garšīgām balvām no „Rīgas piena kombināta”. Sacensību dalībniekiem bija iespēja izmēģināt spēkus dažādās aktivitātēs ar virvēm, baloniem, bumbām un arī dažādas veikluma, pacietības un precizitātes spēlēs. Katram spēlētājam bija arī iespēja nofotografēties ar Lāses talismanu un policijas pārstāvjiem, bebru un kaķi, kas bija ļoti draudzīgi, atvērti un bija gatavi arī nest spēlētājus uz rokām. Pirmā posma beigās dalībniekus priecēja grupa „Musiqq”, kas sniedza koncertu visiem pasākuma dalībniekiem.

Diemžēl godalgotu vietu mēs neieguvām, taču šo dienu uzskatām par volejbola svētkiem, kas atnesa mums daudz jaunas un pozitīvas emocijas, atstāja neaizmirstamas atmiņas, kā arī tā deva iespēju iepazīties ar dažādiem cilvēkiem, kuriem ir tāda pati kaislība kā mums – volejbols.

Tādēļ nāc arī Tu! Piedalies, attīsti sevi, iegūsti jaunus draugus un pozitīvas emocijas, kā arī neaizmirstamas atmiņas. Kļūsti par vienu no mums! Volejbola treniņi notiek katru Pirmdienu, Trešdien un Piektdienu no plkst. 16.00 līdz plkst. 18.00. „Jelgavas rajona sporta centrā”.

Protams, vislielākais paldies skolotājam Jānim Rihardam, kas trenē mūs un sagatavoja mūs gan šīm, gan arī citām sacensībām.

Sagatavoja: Ilze Bērziņa, Ilze Okamne, Agita Siliņa

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.