„Dipadu-Dapadu”

IMG_1729

23. martā Jelgavas Valsts ģimnāzijā notika erudītu konkurss  „Dipadu-Dapadu” un šī gada tēma – Baltijas valstis.Šogad piedalījās komandas no 7 spēcīgām skolām. Katru skolu pārstāvēja 1 komanda (5 skolēni+2 skolotāji).

Komandām pusminūtes laikā vajadzēja atbildēt uz vairākiem jautājumiem, par pareizām atbildēm saņemot punktus. Viņiem bija jāatbild uz jautājumiem par Baltijas valstu vēsturi, ģeogrāfiju, personībām, kultūru un notikumiem.Komandas vērtēja ne tikai pēc zināšanām, bet vērtējumu deva arī par sagatavoto mājasdarbu – priekšnesumu par kādu no Baltijas valstīm.

IMG_1719

Spīdolas ģimnāzijas komandu „HESTI” pārstāvēja erudītākie un atraktīvākie skolēni –  Signe Eglīte (11.kom), Maija Ābele(11.kom.), Eva Pričiņa(11.v.), Kristīne Lejniece(11.v.), Mārcis Grundulis(11.v). Arī mūsu aktīvie un radošie skolotāji Vita Krūmiņa un Guntis Galiņš tika iesaistīti gan viktorīnās, gan priekšnesumā par Igauniju un tās ikdienu. Priekšnesums izdevās lielisks un aizrāva publiku, interesantā un humoristiskā veidā tika attēloti mums visiem zināmie stereotipi par Igaunijas dzīvi un ikdiena.

Komanda „HESTI” ieguva 2.godpilno vietu spraigā konkurencē ar Jelgavas 4.vidusskolu, kas triumfēja konkursā, iegūstot balvā Ceļojošo jājamzirdziņu.

LIELS paldies mūsu skolotājiem par atbalstu un viņu zināšanām un aktivitāti erudīcijas konkursā!

Sagatavoja:Signe Eglīte un Maija Ābele

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.