Zelta Talanti 2012 „Īsāk sakot”

zz

Bija agrs 5. februāra rīts, svētdiena, kura četriem Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas skolēniem nebija tikai parasta svētdiena, bet gan iespēja parādīt sevi visai Latvijai talantu šovā „Latvijas Zelta Talanti 2012”.

„Šovā nonācu diezgan ļoti negaidīti, kad puiši no paralēlās klases uzaicināja mani uz šo, varētu teikt pārdrošo pasākumu. Ilgi gan nedomāju – piekritu.”  tā Otto.

„Kā jau sakām, piedalamies, lai izklaidētu publiku un tas arī ir mūsu talants. Lai gan daudz neesam trenējušies salīdzinot ar pārējiem dalībniekiem, kuri gandrīz visi ar to jau nodarbojas kopš bērnības, taču galvenā lieta, mūsuprāt, bija, lai visi smietos un visiem būtu jautri. Laikam izdevās, jo apbalvošanas laikā no pirmās aploksnes ( kopā 3 aploksnes ) izvilka tieši mūsu apvienības nosaukumu. Patīkami bija dzirdēt no Daiņa ( pasākuma vadītāja ) mutes vārdus „Ketij, saki īsāk..” Tad jau sapratu..” papildina Otto par sajūtām šova laikā.

Atgādinu, ka 2. „Zelta Talantu 2012” raidījumā piedalījās 4 jelgavnieki, „Spīdolas” skolēni piesakot sevi kā apvienību „Īsāk sakot” un no žūrijas saņēma visas 3 iespējamās zvaigznes un pēc skatītāju vēlmes, tika iebalsoti arī pusfinālā!

Sagatavoja Otto Tuherms 11.kom.

Kategorija(s): Bez tēmas

Nav komentāru

Komentāri šim ierakstam ir slēgti.